About

Thursday, May 26, 2011

.: Update : tambah klu : Meh main TeKa-TeKa..seMpoi jer.. :.

*Sticky Mood until 26/5/2011 @12:00 pm*Scroll down untuk n3 terkini…

Meh main teka-teka nak.. hehe..
Teka-teka ni dibuka 24 jam jer..
Starting from today 25/5/2011 jam 12:00 pm until tomorrow 26/5/2011 jam 12:00pm
Pemenang dan jawapan akan dimaklumkan hari Isnin (Insyallah jika tiada aral yang melintang.. ^_^)

Eh ada pemenang macam ada hadiah je, hee~
Insyaallah ada hadiah kecil ..saja suka2x.. lama tak main game gini.. =P

Caranya :
Cuma tinggalkan jawapan kawan-kawan kat ruangan komen untuk soalan di bawah ni..1 soklan jer.. ^_^

Soalan :
Apakah sebenarnya hadiah yang mama belikan untuk little boy mama, Arif Haidar sempena besday ke-2 nya pada bulan Mac lalu?.. (haih bulan mac besday, bulan mei baru beli hadiah..ngee..gile buntu nak beli hadiah apa =P)

Klu :
1. Mesti tak ramai yang jangka mama beli hadiah cenggitu tuk dak arif..hee~mama memang buntu!
2. Ianya berkait jugak dengan karektor kartun kesukaan arif…ngee..
3. Tambahan klu ni : range harga antara RM150 -RM250..(bagi mudah teka barang/benda yang dalam harga berkenaan..hee ~)

Pemilihan pemenang :
Hanya akan ada seorang pemenang, jika ada lebih dari seorang yang meneka dengan tepat, maka undian secara cabutan bertuah akan dibuat.
Manakala jika, tiada jawapan yang tepat, maka jawapan yang hampir-hampir menyamai akan dipertimbangkan.
Dan sekiranya langsung tiada peneka yang tepat or hampir-hampir menyamai, maka cabutan bertuah juga akan dibuat untuk seorang sahaja peneka bertuah.

Clear kan..simple je, just teka.. ^_^..saja suka2..

"Selamat mencuba dan selamat meneka..lalala.. hehe.."

16 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

he he kat rumah ibu nanti nak pi tanya haidar la, mama dia beli ape..he..he..tak pon soh ibu kenen2 leh la kita menang hadiah nanti...nge...nge...

Ena said...

ena tak pandai teka.. kalo eka selalu memg tak kena.. hehe.. tp nak cuba lah..

mama beli patung dora.. ekekekekek.. lariksssssssssssssssss...

kata teka kan.. hahah

eB ezrin said...

hmmm aper yer? baju? ngeh3 ;p

dinor's family said...

botol susu kot yg bpenutup kepala mekeymouse...ha...ha..tul x?

mamashikin said...

mesti beli kereta@motor yg boleh naik..tp ada gambar kartun2 gitu..hehhe sajork teka!

Nida said...

basikal kanak-kanak kot...

~Siti Hajar~ said...

mak ai mahalnyer anggaran harga tu..

ok sy teka motor yg ada enjin tu, yg blh charge, ada karektor gambar mickey..

eh! jwpn dah sama dgn mamashikin la, tp xtiru tau...hehe

UmiDanisH said...

alamak, apa erk?? nnt la umidanish pk2 dulu...huhu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

katil mickey mouse? sekali set dengan cadar?

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

almari mickey mouse?

NzA said...

syshhhhh!!!! arif, mama beli apa ek??? kereka yg boleh naik tu ek????

Zue AnnaLeeya said...

set cd katun peberet ayep.... ngeee...
main teka jerk... huhu...

Mamamya said...

haihhh...hampir t'lps peluang ni...nasib baik ada masa lagik....

apa yerk??? yg pastinya mesti ada gambar mickey mouse kan.....harganya pulak mahal tu klu smpi ratus2...rasanya kereta/motor yg blh gerak sendiri tu ker?? (yg guna battery tu...)

Pn. Zana said...

apa yerr?

almari baju kott :P

atau kasut de gambar mickey mouse..:D

[-suziey-] said...

WAAA ADE TEKA TEKI DI SINI..EMM IEYNA BELIKAN ARIF SKUTER KOT :D

Dilla Ady said...

hmmmm...cedey...da terlepas da time..

ahhh..tak kire nk try test jugak walau tak layak...huhu

dak arif dapat beskal tak pun skooter..