About

Tuesday, May 31, 2011

.: MasiH proBLem.. :.

yup...masih problem tuk mengupload piccas..
so, tiadalah lagi n3 berpiccas..
yang pagi tadi tu...seb baik la boleh..
itu pun puas nunggu loading..
cuma nak upload 1 pic je makan masa sungguh..huu~

sudahnya malas lah..biar jerlah..n3 tanpa piccas je minggu ni..
huu~ taktau bila la nak baiknya kan..

so, hopefully, esok dapat announce result Teka Teka mama tu..
sabar yek~ huu~

dan problem lagi, ada la blog kengkwan yang mama tak bleh leave comment..
huu~ bosanlah kan...apa yg problem sebenarnya..
blogspot la kot..
tapi ada orang ok jer..herm...

apapun, still happy blogging...

p/s semalam mama half day je, tengahari balik..tido sampai ke petang..badan lemah dari pagi..asyik ulang alik toilet jer..Mun..dan Mun..


huu selagi tak melepasi 1st trimester ni kan, selagi tu la badan dan tekak ni tak selesa jer..huu~ hope ianya akan hilang after 1st trimester ni..huu.. usia kandungan mama sekarang dah masuk 10 minggu ..Alhamdulillah...

9 comments:

mummy_ayu said...

ye ker? napa la tak leh upload pic plak tu..
sian dia....teruks gak mabuk ek...
ayu dulu..time Ian..senang sgt,
time Iris memang adventure..mana tau..Eina pun...girl2 kot...masin mulut Ayu..apa pun..take care key..

Mamamya said...

blogger masih ada masalah lagi la agaknya..malam td lia lansung x blh nak buat n3...x tau knp? puas lah dok refresh byk kali x blh2 juga...pastu biar jer dalam 1/2 jam baru ok.....

sian lah mama ariff ni....mesti nak pi keje pun lemah je kan..sabarlah iena...salah satu dugaan masa mengandung mmg beginilah.....byk kan rehat yer....

Salina@IbuAqil said...

yerlah mama.. ibu pun x leh upload utk entry baru ni.. try refresh pun tak leh gak.. last2 wat camna.. uploadkan dlu picca dalam album picasa.. pastu dr entry upload pic 2 melalui album picasa tadi.. baru boleh.. x tau le nape.. semlm ok je..

~Siti Hajar~ said...

sy ada dengar dlm hotfm website & fb mereka digodam oleh jack sparow, munkin blockspot pun kena jgk kot...munkin kan..???

Dilla Ady said...

pelik jugak ye..sbb dilla nye okeh jek takde masalah pape pun..tp tak tau la kan kalu pakai BB..

dilla pun tak sanggup nk tempuh 1st trimester..konpem jadi flat giler..

munna said...

munna pun ada problem dgn dashboard blogspot..mmg pening dgn blog skrg ni

dinor's family said...

ye la blog prob. la ibunya background dah ilang,n n3 kwn2 yg tbaru xmsk,ibu folow ikut blog mamalieyna nya bleh pulak.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

maybe blogspot problemkan eina..
lily sampailah skrg ni x dpt2 lg nk masuk Dashbord..cam yg Eina bgtau..kena view blog dulu pastu sign in..tp x leh masuk dashbord..just dpt masuk desing & post jer..klu nk sign melalui blogger.com mmg x dpt..error jer yg kuar..huhu..mcm2kan..

NzA said...

2lh, baca n3 kt blog lily pn camtu...mcm ada problem...