About

Saturday, May 28, 2011

.: haih..apsaL ni tenSioN tau..huu~ :.

salam hari sabtu..
huu~ mama biasanya online di hari minggu ni..
just nak draff n3 tuk stok seminggu...

tapi al-kisahnya..rasa tension jer nih~

makan jam dah mengupload piccas, huu~ last2 rasa putus asa dah..
selalu tu, ok jer..kejap je upload..
kali ni, tak lepas2...huu~
nape eh..apa yg problem?..line tenet ni cam ok jer..

haih ni yg geram ni..
dah la tak cukup masa skrg ni..
hari ni ada masa sket, sbb abah kerja, leh la luangkan masa dgn blog ni..
esok sure nak jln2..
malam..nak potong kain baju orang..
huu~ ni yg nak marah ni..
ada masa sket ni...tenet lak problem..huu~

nmpk gaya tk dapek la nak draff n3 seminggu punya stok nih~
hampeh tul BB nih! huuh!

p/s kengkwn yg pakai BBand ada problem tak?..huu~

10 comments:

ADEEYA said...

sabar sabar huhu :/

dinor's family said...

kami kat kg tok mat ni BB ok je...jgn marah2..senyem ckit...skrg tgh layan budak2 mmancing kolam ikan keli ni....

mummy_ayu said...

sabar2..dugaan tu..he he he...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mmg geramkan klu intenet selalu problem..sakit hati btul..intenet ktorg bbrp hari ni pun lembab gak..terutamanye waktu pagi...
kena sabar Eina..inilah dugaan dlm berbloging..hehe.. ;)

Izan Ishak said...

alahai eina...camnilah cabaran bila pakai bband kan. ada masa laju bukan main, ada masa slow kalahkan siput. sabar ajelah~

Ena said...

tukarlah kepada streamyx or unify.. hihi.. wat iklan pulokk.. :P

chugie said...

dugaan betul lah ye.. time kite free berblog, time tu juga lah blog buat hal..

wah.. giat menjahit si ibu mengandung ni ye!

mrs.spicy said...

blogspot problem kut kak ieyna.

Gieyana said...

sm jer ngan tenet kt umahku..mmg cfm nk tukar service provider lain..

[-suziey-] said...

xtau nk kata sbb weekend mmg xonline..hehe..

iena guna BB ape? so far kt guna BB maxis ok..no problem..