About

Monday, May 23, 2011

.: gAmbo puN bleH bAsi..hee :.

salam hari isnin nan ceria..hee~
apa punya tajuk daa..hee`

sebenonye nak kasitau awal2, n3 tuk minggu ni..
as usual, bakal disajikan dengan citer2 last2 week...
balik kampung dan aktiviti di kampung, sepanjang cuti last2 week...

so, layankan jerla...hee~

ni nak tempek gambo2 yang dah basi ni..
saja2 snap, masa dalam perjalanan balik ke Pontian johor pada 13hb May yang lalu..
bertolak awai tau..sesudah subuh..ngee..

motif?..takmo bersesak dgn orang nak g kerja..
yelah mama balik kampung kan hari Jumaat..
hari orang still bekerja.. ^_^

so, dalam +-3jam gitu..sampai la Pontian tu.. awal sampainya..hee~
itu pun + waktu tuk rest kat hentian rehat, tuk sarapan pagi... ^_^

dak ni lena awal2 lagi..al-maklum bangun awai kan..hee..

Nasi lemak sepinggan tuk dak arif..hee~ tak habis pun makan,,,banyakk..
mama & abah bihun sup jer..





mama yang sememeh, nak gak interprame...mengantuk aa.. =P

p/s nanti sambung citer pasal aktiviti kat kampung plak yee.. ^_^

18 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

bukan main selera lagik haidar mamam ek, sampai rumah ibu tadi haidar bawak menan baru ek, ajak kak balqis main sama, terus kak balqis tak jadik tido, hidup kanak2 main main main & main je kejenya

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye dak ayep tido..
mesti ngantuk kan bgn awalkan.. ;)

LYAfrina said...

syoknyer ariff tdo..lena jer..

mrs.spicy said...

ensem ayep. siap pakai kemeja

Zue AnnaLeeya said...

tak basi pon eina...
akak pon kdg2 citer yg dah dekat sebln pon baru hegeh2 nak publish... ngeeeee....
yg penting ader entry.... hehehe...

syoknyer ayep titun...
bgn titun trus mkn nasik lemak erk...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tidur dengan nyenyak..pastu makan dengan selera....memang mantop...

Hanis Azla said...

gambar basi pun seronok nak tengok sbb comel sgt arif tu..

mummy_ayu said...

mana ada pic basi dear..leh aje cita..sbb kami lum tau lagi...
bestnya balik kg

eLYies said...

hai..salam perkenalan..

Mamamya said...

tgk gambo ni mcm kat hentian pagoh jer...btl x? huhuuu....

p.s:x sabo nak tunggu iena update gmbo kat pantai punggur tu....heeheee...kami panggil "pantai berangan" tmpt lepak2 zaman muda mudi dulu.... :D

zaidah said...

mintak skit nasik lemak ayep...banyak tu mesti tak habis...kita bagi dua bleh....

[-suziey-] said...

salam ieyna..haih baru la berkesempatan nk jenguk umah ieyna..tgh slowly bw ni..huhu bz banget..hehe..

waa lena arief tido yek..ieyna ok plak jln jauh ni..xmuntah2 ke? hehe

UmiDanisH said...

wahhh.. pandainya dia mamam.. nak sikit arifff..

mommyYen said...

cantik mata si Arif..bulu mata lentik tu..hehe

♥MiZz-siHa♥ said...

lena arif tido..tu bgn tido lapo tu...selera sungguh die mamam..

hyazz said...

ala..ok pe...tak basi pon...bess nye tengok dak arif makan..yum yum

Bionic women said...

comelnya arifff..
geram tengok mata dia.
kita tengok abah arif pun macam ada berisi skit sejak nak dapat anak ke2 ni..hehe

ch@ said...

haiyaa itu arif, suka benor buat muka yg tak dijangka camtu. dah brape banyak gambar candid dia. abang long makan tak habis? lain kali panggil aunty ch@ eh, boleh kasi licin.