About

Tuesday, May 10, 2011

.: di Hari pindaH miLik..sempaT posE..hee :.

di hari pindah milik si Meroon..
sempat snap2..sebab...mana tau kot si abah rindu kan..hee~

almaklum dah guna khidmat si meroon hampir 5 tahun..hu~
so, snap2..sebelum berangkat semuanya...

.. Arif di dukungan Pak Ucu (pemilik baru si Meroon..huu~)

..Tok yang dah get ready..mau berangkat pulang ke kampung membawa pulang ..si Meroon...huu~

..terselit... si abah dan si arif dengan belaan baru 'Si Putih'..hee ~

..geram sungguh tengok memek muka dia yang ini...sehabis comel dia rasakan..hahaha...cemberut mukaa...haaa.. =P

.. for the last...smileeeeeeeeeeee... ^_^

p/s tok dan pak ucu berangkat pulang ke kampung pada 1 mei...pertama kali pak ucu drive kete jauh..dr KL-Kedah...alhamdulillah..selamat sampai.. ^_^

28 comments:

YaYaNsMuM said...

alololo...comelnyerrr buat muke,hehe...rasa nak cubit pipi tuh..^_^

MrS. F!zA said...

weeee..kete baru.. ouh 5 tahun si maroon tu..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah haidar ada wallet lagik tu, ke abahnya yang punyer...wee best2 cepat2 pandai bawak k leh la kami naik sama

ita cutevirus said...

eeee... gramnyer tgk muke ariff ni... comel... rindu la... dah lama ta jengah blog lieyna nie...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mesti sedihkan..Tp X pelah ngan adik sendiri gak..X lah sedih sgtkan..Persalinan baru pon lagik besarkan.. ;)

Weee..Ayep tu sukenye wat muke mcm tu..comel.. ;)

mamashikin said...

ooh tahniah kak iena pakai kete baru...alza ek...comel..

bintangku said...

Comel btl arif buat muka camtu. Kiut!

Iela Fazielah said...

wah....si putih alza... bestnyer.... byk jasa si maroon ye..

Ena said...

ada gak kenangan terakhir.. ena tak ada pun.. huhu.. sedih.. sbb dah lama berjasa pada kami.. tp huby sempat la posing sekeping 2.. jadilah..
rasanya ngan si comel ena tu pun tak dek gambo lagikk.. naper ekk tak snap.. kena snap gak ni.. hihi..

comei kemain dak arif wat muka gitu.. hihi..

Pn. Zana said...

comel wat muke gtu eh ariff.:) kete baruu! auto la eh..

NzA said...

wah tukar kete baru ye..kete apa tu eina...xcam la...hi...

Nadiah Sidek said...

tukar kereta ek?

awat sengih mata pejam arif? hehe..

cik hani said...

wahh...dah tukar kereta yg lg luas ye..

nnt mlm2 si abah tu rindu si meroon, leh la tayang pic si meroon tu..

hikhik

mummy_ayu said...

ala..comeinya dia pose tutup mata mcm tu....ye la....sama gengn ngan Iris.pose tutup mata...memang tomei.. :-)

Putra Mama said...

sukenye die.. ;)

Mamamya said...

iskhhh...geram btl tgk pic yg last tue....terserlah bulu mata dia yg lentik...

lps ni blh iena blaja bawa 'si putih' tu...dah tukar auto kan.... :D

mrs.spicy said...

haha..makin nakal ayep ni pose..kene kete besau la kak ieyna. family dah nk makin besau

Zue AnnaLeeya said...

mcm2 pesen airel posing... suker wat muka lagu tu no... hehehe...

wawahhh.... nak tmbah ahli kluarga baru, terus tukar alza... bestnyer...

akak nih bila ntah nak bling bling kan jgk kete comel akak tuh... huhuhu....

♥MiZz-siHa♥ said...

woweee...keta baru..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alor...suwet la sgtla gelak camtu..ehehe arip..arip

eB ezrin said...

cam ku kenal jerk kete tuh... hik3

Bionic women said...

kereta baru yg da vass..hahaha

comeii jer arif wat muka gitu..memeriahkan suasana..hehe

~Siti Hajar~ said...

mesti sedihkan bila benda yg byk bjasa pd kita btukar tangan TAPI dah diganti dgn yg lebih daboommm...hilang la sedih...hehe

Bila la sy nk dpt alza plk ni...huhu..salah 1 wishlist jgk tu..haha...verangan..

hyazz said...

olooololooo...comey nyer dia senyum... mesti buat kenangan ni...tunjukkan dia bile dah besar nanti...

munna said...

SAMA BELAAN MUNNA PUN YG PUTIH GEBU JUGA....

~aSHa~ said...

alahaiiiii sweetnye dia buat muka gitu....


Grand Livina ye...si putih ni?

Zue AnnaLeeya said...

eina... td slh taip.. *airel to ayep benornyer... hehe... sorii...

UmiDanisH said...

wahhh.. bestnyer