About

Friday, May 20, 2011

.: daH panDai minTak nii... :.

...dah pandai tau..mintak potongkan rambut..hee~
mungkin tak selesa kot..
apa lagi kalau selalu g Giant tu..
ada kedai gunting rambut anne' ni..
so, terperasan la dak arif..dan request nak potong rambutnya..
dah tak takut dah sekarang...bagus2x..

dan pada 10hb may lalu, after balik kerja..
singgah la Giant..dan terus terjah kedai ni..
masuk ni, baru 2 kali arif gunting rambut kt sini..

first dulu, tak seberani ni..
dulu, rasanya si abah kena duduk skali..
kali ni..arif lebih releks dan happy... ^_^

sempat tu mama snap...hee~




patuh je dengar arahan si anne' tu..
hee~ good boy~ nak encem tak bleh nangis2x kan..hee~

21 comments:

haslina said...

wah siap request gitu. baguih anak bujang nie.

huhu giant tu. tempat yg sama kita shopping kan.

Bionic women said...

giant kota damansara ker kak eina???

bonda dadif aka akish said...

alor gud boinye...

kalo dadif kene polok baru tak nanes..=)

♥Azie♥ said...

encemnyer dia....

Zue AnnaLeeya said...

mestilah dah pndai mtk itu ini... ayep kan dah nak jadik abg long... heeeee....
encem abg long....

airel plak dari umo sethn potong rambut mmg xde masalah...
masa umo bulan2 tuh, somi akak potong sdiri jerk...
pantang akak ckp nak potong rambut abg ngah, dia pon sebok nak potong sama wlupon rambutnya dah pndek... huhuhu...

Ena said...

bagusnya arif..

dak irfan still lg ena gak kena duk sekali.. tak moo abahnya.. ummi jugak.. uhuhuh..

Fieza79 said...

wahh perkembangan yg bagus..dh pndai mintak gunting kan rambut..rimas kot..

kalau Irfan rambut dia dh terpanjang sgt...dia akan ckp perli2 je tau...ayat dia..'mama nmpk tak rambut Irfan ni dh tutup mata..' hahaaa..kelakar habis..

ieda said...

cayalah ariff .. gud boy !

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

good boy, baik je dia ek tak nangis pun

~Siti Hajar~ said...

btambah hencem la ayep pasni...hehe

Danies dah lama xpotong rambut, tp skrg rambut depan dah kontot sbb dia gunting sndiri...haha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dah pandai nk bergayalah dak arif nih..hehe.. :)

Sha@Mama Tina said...

Bagusnya..cayalah arif!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dah nak jd abang kan..kenela berani..:-)

Hanis Azla said...

comel aje ddk sendri mcm tu.. anak akak walaupun dah berani tp dia pengeli.. sampaikan ane2 tu pun ikut tergelak klu nak potong rambut dia..

hyazz said...

go go ariff go...cam tu lah anak jantan...gud gud

Izan Ishak said...

gud boy arif! mmg dah ada gaya jadi abang ni. tak takut lagi nak pegi barber....

maszmadi said...

wah!! makin encem la arif yerk.. good boy

Gieyana said...

Baiknya Ariff..ku nasi baik hb taw gunting rambut..sok sok kalau ada anak boy x yah g salon ar..:)

Mamamya said...

wahhh...good boy ariff...cam tulah klu nak maintain hensem...heheee...

p/s: eina mcmana keadaan kesihatan arif arini? dah b'tambah sihat ker? panas lg x suhu badannya?

NzA said...

arif dh pandai nk control mancho la....

win@momyShaneQeisha said...

gudboy betul arif.makin hencem la arif dah potong rambut :)