About

Wednesday, May 4, 2011

.: citer FreSh : SiaN dia…huu~ :.

Tak terucap kata rindu..
Cuma mampu, buat muka jebek..
Bila mana bangun pagi tadi..mak ucu dan auntie Nat dah takde kat bilik…huu~



Arif sangat-sangat happy 2,3 hari ni..sebab ada mak ucu dan auntie Nat ( kawan mak ucu) menenami
Bergurau senda dan melayani kerenah dia..
Sekali bila bangun pagi tadi..
Jengok bilik sebelah..mereka dah takde..
(diorang gerak ke airport malam tadi, mau balik sudah..arif dah tido time tu..hu~ )

Huu~ sesekali arif menjebek tau..menahan kesedihan gitu..
Kelakar rasa, nak tergelak mama..tapi satu masa lagi..
Rasa simpati lak…sian dia…huu~

22 comments:

MRS. K said...

kesian die takde kawan.. huhu.. takpe, tak lama lagi dapat kawan lah! hehe

Dilla Ady said...

takpe, tak lame da..jap lagi dapat adek baru..huhuhu

alololo...jebik2 bibir die...tapi still kiut!

Fara_Adura said...

Alah alah comeinye jebek dia tuh. Hee rse nak cobit pom ade. Sape la kan leh paham rase dak2 kecik neh. Kecik2 g da tau rase sayang, rindu hehehe

maszmadi said...

ala, siannyer arif.. windu erk.. x per, ajak la mama main wat ilang windu kat mak ucu yerk

eima said...

ololo..kesian nye...
fahim pun cam tu klu ramai2 pastu tak de org...

zaidah said...

ciannyer ayep...dah tak ade kawan balik...dah....tak lama lagi ayep akan dapat kawan...mama dah carikkan kawan untuk ayep...

[-suziey-] said...

alalallalal sian arief..comel la plak buat muka cebek camtu..hiksss

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alorrr ciannye..takpe kang dah ade adik..takde dah sedih sgt if ade org mai n balik..hehehe

Zue AnnaLeeya said...

comel ayep wat muka jebek gitu... hehe..
cian ayep dh xde kwn yer...
sabo erk ayep... nanti dh nak dpt adik... heeeee....

MamaRifqy said...

kesian..bile ade adik kang..baru la die tak bosan!!

LYAfrina said...

huhu.. sian tgk arif.. xpe..lps ni arif x sunyi lg.. akn ada adik utk jd peneman,

♥MiZz-siHa♥ said...

sian die cari mak ucu...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

alahai siannya dia, tak pe sampai rumah ibu ada kak balqis...comey je muka cebik dia tu

bintangku said...

Ololololoooooo ciannyer arif. Siap moncong2 mulut tanda protes. Comel jerk.. :P

Tak per, tak lama lagi, dah ada 'kawan'. Dah tak hirau dah sapa2 yg dtg pun... :>

~Siti Hajar~ said...

ala cianyer ayep tp ayep buat muka jebek camtu nmpk cam muka mama la plk...ekekekek

Pn. Zana said...

cian. x de kawan dah..:)

♥SyilaSyira♥ said...

cutenya arif buat muka cemtu...cian dier, xpa arif,tak lama lagi dapatlah kawan..mainla puas2 pasni..:-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..sian nye Arif..
Buat muke jebek lg tu..
mesti dia sunyikan..takde dh kwn main..
tp Takpe..X lama lg dpt kwnkan.. :D

haslina said...

kecian dia. mmg best timing utk arif bakal dapat adik.
;))

MamaYatie said...

alolo...keciannya arif..sabar yer..tak lama lagi ada kawan..hik3x

ch@ said...

meh sini aunty nak sangkut teh tarik bungkus ni. comel betul. ha'a budak2 bila takde kawan memang dia akan cari. hari tu mama kita naik kereta sekali, bila tak ada oni tercari-cari, sedih pula tengok diaa.

mrs.spicy said...

hhaha..ayep nak kawan. sabar yer ayep, kawan otw dah tu=)