About

Friday, May 20, 2011

.: aKtiviti di PetaNg harI ahaD :.

...sambungan dari n3 semalam..
aktiviti di Taman Bukit Jalil...
arif dah berjinak2 dengan sukan badminton! hee..jgn tak caya...hee~
padahal bukannye reti pun pukul bulu tangkis tu..

eksyen je lebih...tapi ok la kan..permulaan...hee~

layan gambo jerlah..malas nak bebel panjang lagi..
arif bermain badminton ditemani si abah.. ^_^
penat loor si abah, balik2 kena kutip bulu tangkis tu..ekeke..








berehat sebentar...minum dulu! sempat pose muncungkan mulut..hee~



~ sekian...eeh mama buat apa kat sana?..hee~ jalan2 releks2 jer...nak main badminton dgn si abah, arif tak kasi can..huu~


16 comments:

eima said...

muka arif nampak hepi.....

arif dah sembuh ke

ejaMaria said...

takpe... nak latih anak main sukan mmg masa umur ni... mula dgn main-main la... ;p

MrS. F!zA said...

aah sama gak ngan darwisy msa balik kpg haitu kami pulun main..lepas tu dia nangis2 nak raket tu..org bg bulu tgkis xnak..lsp tu ltk atas moto bila dh lps main..di panjatnya semata nk amik..haihh

Ena said...

heheh..
cute plak arif main badminton, pandai gak die rpegang raket tu.. :D

best jek ada xtvt gini.. ahad lepas, pagi2 sebelum anak bangun tido huby ada gak ajak main badminton kat depan umah.. tp ena plak yg segan.. hihi..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tak pe pasni leh berguru dengan kak balqis tau, balqis dah pandai pukul sendiri, hasil tunjuk ajar papanya

Iela Fazielah said...

uih..pandainyer arip main badminton.... bravoooo!

etiey.com© said...

pandainya dia... silap silap haribulan kepala maknya yg dipukul.. eysraf begitulah

ieda said...

wah2 rajin ayah melayan arif tuu .. gud2 .. ada talent , kalau dia minat ok lah dik :)

ch@ said...

dah boleh tu, tak lama lagi pandai la. yg penting gaya mesti ada. haaa tu la asyik arif dgn ayah je interframe, sesekali letak gambar maknya pula ye ;)

~Siti Hajar~ said...

Ayep dah sama hobi dgn kak Balqis yer, pasni blh main sama2 la no..

Eh! mama xleh la main kang kena lari2 nk pukul bulu tangkis tu, Ayep risau kat junior dlm pewut tu, tu yg xkasi can mama main...hehe

eB ezrin said...

wahhh pandainyer dier main... kalo aerish la... larik kot... ha ha ha

Mamamya said...

wahhh...dah blh jadi pelapis datuk lee chong wei ni huhuuuuu....comel lah tgk ariff ni x sabo nak tunggu firas beso...:)

lps ni ariff blh la lawan dgn kakak balqis...mesti seronok kan...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comelnye dia..ada gayalah..blh di asah lg bakat ni..kut2..bakal pengganti datuk LCW.. :)

Izan Ishak said...

bukan main lagi arif main badminton ngan abah ye~ pandainya dia!

yuszma yaacob said...

wah pandai laaa nnti leh join ngan MIa...kikiii..kitarang pun slalu lepak kt citu..tman bkt jalil...

Bionic women said...

camner leh terlepas entry ni..hehe
dak ariff dah pandai main badminton.hhehe bagus2..
macam best tempat ni..nak gi ler jugak tapi xtau ler bila