About

Tuesday, May 10, 2011

.: 1 Mei di TerusKan :.

1 Mei - program diteruskan...
after hantar pak ucu dan tok sampai kat sg buloh..dan mereka meneruskan perjalanan ke utara..
dan kami berpatah balik ....
menuju ke KLIA..

time ni, sesekali dak arif...memandang cermin sisi..
mencari2 kelibat si meroon..
sebab sebelum tu, si meroon (di drive oleh pak ucu..memfollow di belakang..)
sian dia....dan bertanya dia..."acu?"..

"pak cu dan balik kampung la ayief...dengan tok..tadi kan arif dah babai...pak cu dah balik kampung dah...nanti kita balik kampung jugak yee.."..

dan fahamlah dia...hu~
dan sebagai mengisi masa yang ada...mama snap2 lagi..hahaha... =P

kami menuju ke LCCT, KLIA...
untuk mengambil Mak ucu (adik abah) yang baru balik dari sarawak pulak..
dan ditemani kawan mak ucu...auntie Nat ^_^

bersilih ganti kawan arif minggu2 lepas..hee~

muka control macho..hahaha..

standard pose dia..huu~

mama interframe...ekeke.. =P

..muka bowink...wink...wink...
(see, dah bertukar baju ..sebabnya dia dah muntahkan baju hitam yg di pakai awal2 pagi tu..hu~)

Sekian, cerita 1 mei...hehe..
takde aktiviti menarik pun..

after pickup mak ucu n kawannya..
singgah Giant, beli barang nak buat laksa (mak ucu punya feberate jugee..ngee...)
then, terus balik rumah.. ^_^
dinner laksa malam tu..hahaha...

p/s peel baru dak arif, pantang nampak signboard 'GIANT'...terus mulut lancang mengajak ke sana.. silap haribulan..nangis sampai meleleh2 air mata kalau tak ditunaikan kehendak dia tu...haih..masalah sungguh sebab hari2 kena lalu situ..huuu~

17 comments:

maszmadi said...

seronok lah abang arif kan,, kawan asik datang dan pergi dan ganti yang lain.. siap singgah giant lagik tu.. seronoknye... hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

elokler tu..kang mintak GIANT jdkan arip model kanak2 utk giant..wekekke

Mama Hanim said...

sonok ariff jln2 kan.. hanim plak asik gi tesco je..

mummy_ayu said...

tu la namanya ragam nak dpt adik...
memang kena banyak sabar...pernah laluinya...

Bionic women said...

suka tgk ayiep sengih gitu

Ena said...

hehehe..

cam dak irfan jugak lah tu.. pantang nampak sign tesco, carrefour.. tau plak beza antara 2 tu.. ihihihi..

~Siti Hajar~ said...

ni kiranya ronda2 dengan alza baru la yer...hehe

Mamamya said...

best lah arif ada yg melayan n teman dia main kan....

iena citer laksa ni tetiba t'ingin lak nak buat..huhuuu...musim panas ni best makan laksa kedah/penang...:D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai muke borink dak Ayep tu..
geram tau.. ;)

Zue AnnaLeeya said...

suke sgt ayep wat muke lagu tuh yer... hehehe...

Izan Ishak said...

oohhh....arif makin hensem n cheeky lah! pandai ajak mama pi giant eh...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

biler lagik kak ina nak bawak kete ni...cayok2

Sidratul Muntaha said...

apesal makin lama makin ensem la dak arif ni aku nengok?!!
ishh!
geram!

Nadiah Sidek said...

pandai dah arif buat mimik2 muka..hehe..

Eida elHakim said...

Amboi dak arif...mesra kamera tul dia..mcm2gaya

-Nureen- said...

comel gaya ayep...

laksa... nk cikit...

Dilla Ady said...

kalu dak acha pantang nampak econsave...tpi leh dipujuk lagi..

anak beranak minat laksa ye...senang tak yah susah2 pikir nk masak ape kan..