About

Monday, April 4, 2011

.: yaa...meReka ke SIni..TamaN buKit JaliL :.

Ini citer aktiviti ahad last 2 weeks, masa ni tok kedah & pak ucu arif still ada di sini..^_^
so, jawapannya..

Mereka beriadah di Taman Bukit Jalil..!
upss..mama pun join sama..
tapi mama idok ler berjoging ke bersenam ke..
mama g jalan2 ja..hahaha..teruk kan.. =P

~ Ada juga si kera-kera yang friendly...! tapi mama takut nak dekat2..hee~ arif apatah leii..



Pak Ucu tu berbaju kelabu...ber'round'2 pak ucu joging..
best nye kalau mama bleh camtu..tapi idok mampu ler..hu~

makin cepat penat sekarang..hu~
berjalan je pun penat ok..luas Taman Bukit Jalil ni..

sempat snap..Tok & Arif berehat sebentar..


~Budak baru 2 tahun ni...sesekali tengok gaya cam 3,4 tahun jer kan.. ^_^



sempat gak..dak arif..joging with abah ^_^


ohho..stop sini dululah..
piccas ada lagi..tapi banyak le pulak..

nanti sambung lagi ... hu ~ ^_^..bila nak habis ni =P

13 comments:

~Siti Hajar~ said...

sy pn sama klu joging cepat pancit tp klu my hubby beround2 xheran pun...hehe

Btl la eina, ayep nmpk dah besar cam 3 4 thn, munkin dlm pic je kot, d luar ttp maintain 2 thn sbb rsnye ayep ni tecit & cute je..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

arip makin besor makin encemmmmm :-)

Elly & Emmy said...

rajinnya beriadah.. bagus tuuu utk kesihatan tubuh badan..

hehehe.. sempat lagik zoom kera kat atas pokok tuu..

[-suziey-] said...

waaa pegi jogging2 yek..haih klu kt g tasik mmg xkan bawa bola..sbb tkt masuk dlm tasik ball tu..haahhaa;P
nmpk dh big la arief :)

MrS. F!zA said...

rumah akak ngan taman ni dekat dah ke?

Dilla Ady said...

sonot nye berjoging..lagi sonot kalu ade geng..dilla slalu berangan nk joging..tp takde yg nk teman..hubby tak suke joging..semput katenye..huhuhu

Ena said...

ena selalu temankan huby jekk.. sendiri sibuk main kat playground ngan anak2.. hahaha..

arif tetap sopan.. ai like.. :D

|| NaFiRaa || said...

sonok jugak dapat beriadah cam tu kan~

BIONIC WOMEN said...

macam best jer nampaknya taman bukit jalil nih, kami x pernah gi pun ag..huhu..
arif makin hencem

etiey.com© said...

rajin bbah arif ji=oging erk. si arif pun apa lagi kan.. join sekali lah

dinor's family said...

woo bestnya dpt g briadah, ibu dah lama xbwk anak2 ibu g taman, asyik g shoping n mkn ja....

Izan Ishak said...

bestnya joging ye arif!
mmg nampak dah besar sangat...lagi2 bila pakai jersey tu~

mrs.spicy said...

dah macam pemain bola dah ayep ni...lama xjogging.xtau la stamina skrg camno