About

Friday, April 8, 2011

.: Terrrrrrrr... juMpa BLogger ini..Lalala.. :.

As salam..

mama mungkin half day today..
ada urusan di bank..yg pasti bukan bank rakyat ye..
tak sempat la nak membeli saham tu lagi..hu~
lupakan citer pasal bank..urusan dah settle baru leh kongsi2..hee..

berbalik pada tajuk..
yeee...tak suspen sangat dah, sebab blogger yang dimaksudkan dah pun buat n3 pasal ni..ngee.. 
DI SINI.. ^_^

sebelum pertemuan berlaku, rupanya ada cerita disebaliknya..
ingat dah takde jodoh nak bertemu mata ye..
sekali sempat lagi tu..
walaupun sekejap..hu~

yelah mama time tu terkejar nak balik dah..
dah lewat..si blogger dimaksudkan oklah..umah sekangkang kera jee dr situ..
ke lokasi tersebut pun jalan kaki je katanya..

waaah cool sungguh..hehe..
siapa?

ni ha........
v

v

v

v

v

v

v

v

tada........

ni la dia blogger berkenaan...pangkat adik ni..
EILY & Si COMEL DhiYA
sangat2 comel..walaupun muka dhiya masyaam sebab baru bangun tido katanya, 
tp kecomelan tetap terserlah..hehe..
see..muka anak2 takde perasaan je kan..
dhiya baru bangun tido, arif lak mengantuk sebab tak tido2..banyak main dalam panggung (next citer psl tgk wayang plak..) hehe.. ..

tak sempat berbual panjang pun..
tapi oklah..dah tau nak cari eily kt mana pasni..
umah tak jauh dari lokasi pertemuan kami ni..
The Summit USJ..

so, Insyaallah next time, kak eina singgah umah eily plak ye..hee..^_^

p/s 1: seronok kan tiba2 jumpa kawan maya gini..dr maya jd nyata..harap kekal berpanjangan perkenalan yang terjalin..Insyaallah.. ^_^

p/s 2 : piccas ehsan dr eily, camera mama habis bateri lak..aduhai..huu~

19 comments:

Jieda said...

betul tu,1st time jieda berkenalan di dunia maya ketika join satu forum,kemudian kitorang buat gathering.memang best biasanya giler2 kat dalam forum tapi bila jumpa di luar lagi gamat

err..bila kita nak terrr..jumpa plak he3

eB ezrin said...

jom kiter jumper... ;p

Nad @ MamaZakwan said...

wa, bestnye...!!nk jumpe kak eina jugak! :)

maya amir said...

bestnye dpt jumpe blogger.. bagus gak blog ni kan..dpt ramai kawan:)

Bionic women said...

SEronok dapat jumpa kak eina...
nnti datang umah tau..walaupun teratak ku ini kecik jer..tapi pintu sentiasa akan terbuka kalau kak eina nak datang..hehe.

Ada org komen kasut kita lebih kurang, seb bek kak eina crop gambar..hahaha

*gemuk muka i..maluuu

~Siti Hajar~ said...

Besnyer dpt jumpa blogger alam maya, sy ni klu blh nk jumpa semua blogger di alam maya yg sy kenal...tp adakah akan tercapai...??? huhu...

maszmadi said...

bestnyer jumpa blogger.. bila la kita nak terr jumpa pulak yerk..? huhu

Ena said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....bestnyerrrr.... kita bila plak gamaknya nak jumpa kan.. ngeeee

haslina said...

semestinya seronok. rasa macam jumpa kawan lama je kan. ialah klu da hari2 baca blog mesti da tahu kisah kehidupan.
;))

p/s bila kita nak jumpa pulak?.hihik

Fieza79 said...

main terserempak2 ni yg best kan..tk sangka je...

kita bila la pulak nak terserempak..hahaa mana mungkin jauh sgt jarak nya sana dan sini huhuu...

Zue AnnaLeeya said...

bestnyer jumpe geng blogger...
jom ndedate dgn akak plak... ngeee..!!

hajarus said...

bestnyer dpt jumpa mber blogger... hjr start berblog pernah jumpa sorang jer mber blog kak, itu pun kat sogo terjumpa secara kebetulan msng2 tgh sibuk bersoping. time tgh sale.. hehehe...

Dilla Ady said...

ye la, muke bebudak berdua nih cam takde perasaan jek..


sonotnye jumpe geng blogger camni kan?

bile kite mau ketemu nih eina?hihihi

dinor's family said...

kecik juga dunia ni leh gak jumpa ye....semoga urusan bank bjln lancar n semoga mndapat kebaikkn bsama.....

Gieyana said...

mmg sonot bila jmpa kawan maya kan..excited n mcm2 nk sembang..:)

MamaYatie said...

bestnya..uiskk..the summit..selalu pegi tuh..len kali kita dating plak yer..hehee

Nurshahfamily said...

bila la agaknye kita bo terrrrjumpe ye huhuhuhu...

MamaRifqy said...

wah perjumpaan yang tak dirancang!! mmg best kan???

Mama Hanim said...

best tu jmp cmtu kan, surpise je.. bila la nk jmp blogger lain kt SP ni..huhu..