About

Friday, April 29, 2011

.: seRonoKnye cuTi 3 harI ni sebaB….. :.


Kita cuti SABTU-AHAD –ISNIN kan..
Selamat bercuti untuk semua..


Dan mama sangat2 happy sebab……..

1) Today tok kedah+pak ucu arif akan sampai dari kampong !..lalala..tujuan nak bawak balik si maroon MyVi itu..hee~bakal berpindah tuan la MyVi tu..sedih plak..hukhuk…

2) Dah sampai objek yang mama ‘bling’kan dulu tu…ianya bertukar menjadi Si Putih Bersih ALZA comel! Hee~..Alhamdulillah dah rasmikan pun semalam..hehe..tapi perasmian pemanduan si abah la, mama belum lagi..ngee…

3) Hari ahad lak, Mak Ucu arif akan tiba dari Sarawak..dah habis study kat sana..before balik Johor, singgah KL dulu..umah mama…yeaa..suka la dak arif nanti..berturut2 orang datang rumah..mula tok, pak ucu, then mak ucu plak.. ^_^

4) ESOK gaji...yeaa...(part ni telah diedit sket atas sebab2 tertentu..ngee..) Alhamdulillah..syukur pada rezeki dari Ilahi!

5) paling bermakna dan paling berharga dan paling menggembirakan adalah...berita KEHAMILAN...! ini adalah perkara dan hadiah terbesar dari Ilahi..Moga semuanya berjalan lancar..Insyaallah...sama2 doakan ye.. ^_^

p/s Cuma tak bestnye on Saturday / Sunday abah kerja la..huu~ tak ada la edisi jalan2 ..wuwuwu…

17 comments:

MrS. F!zA said...

ouh dah bertukar ke putih bersih ALZA ye.. tahniah!!!

*plg best skrg tgh ngandungkan adik arif kan..

Ena said...

heheh..

banyak best ye.. kita tompang happy juga.. :D

kan betul tekaan kita.. Alza yg comel.. si putih gebu yeh! hihi.. leh lah mama jalan2 bawak arif plak dah abah tak de.. :)

iduraz said...

wah..seronoknyer..tang rezeki lebih tu yang syiokk tuh..pape pon bersyukur atas rezeki daiNYA..

Izan Ishak said...

alhamdulillah...tumpang happy untuk eina jugak!

mek da ©™ said...

rezeki anak kedua tu kak ina...alhamdulillah

Fara_Adura said...

Wah kite pom putih gak. Exora la tp. Hik3..
Beshnye bonus ait? Da peknen bb ke2 ke> Waaa soo jeles. Tak jadik2 g neh. Nak gak. A_A

Bionic women said...

banyak yg indah berlaku dalam bulan april yea kak eina..best2

dah rami kereta baru..wah..masyukkkk

mummy_ayu said...

wah..rezeki baby baru..alhamdulillah...
ala cuti lama, abah pulak keja..tak pe..suruh la abah balik awal cikit..leh jalan2 petang2...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dah agak dah Alza..eheheh tahniah..im happy for u too..:-)

nieda said...

berita terakir tu plg besttt...ahniah eina. moga2 lepas ni nida pula berjangkit..

wow dah pkai Alza. bestnya..

sukalah dak arif ramai yg akan datang weekend ni. Atuk dan nenek Humaira pun nak dtg Isnin ni..melawan matalah gayanya nanti

ct rahani said...

k.eina..
firstly tahniah k.. sonok la arif nk dpt kawan.. jaga diri n kandungan baik2 yer.. sy doakan semoga Allah permudahkan segala urusan.. Amin..

ermm.. syokkan cuti 3 ari.. leh la rehat lama sket kt umah.. hubby sy pun kje so x leh jenjalan..

bintangku said...

keta dah bsr, dah sesuai lar tu bil ahli akan bertambah.. :)

Tahniah mamalieyna.. welkem to the preggy mom club . :)

haslina said...

alhamdulilah. murah rezeki eina sekeluarga.
tahniah juga atas semua rezeki itu.
tumpang happy sekali.
;)

~Siti Hajar~ said...

kan betul tekaanku, di'bling'kan jd alza..

sy ni bila la nk merasa alza, mmg dh pnh order tp bila sampai rs cam xmampu plk, trs tolak kat pakcik...huhu...

Dilla Ady said...

wah..da bertukar alza..alhamdulilah, rezki berganda-ganda nih eina..tahniah tau...

psssttt..lum ready lagi nk membuyut bersama...dilla doakan sumenye baik2 tuk eina n baby to be eh?

~~*Lady Salwa*~~ said...

Wah, banyak betul happy... tumpang happy jugak...

best2 dapat keta baru ye...

akak, tahniah tau atas berita paling happy tu (peknen)...

Semoga sentiasa dilimpahi kesihatan sepanjang kehamilan....

**ramai jugak blogger yg bakal tambah ahli keluarga ye... best best...