About

Tuesday, April 12, 2011

.: samBungan PSN : DiNO aliVe :.

sambungan dr n3 sebelumnya..
kali ni tempekan..DInaSour plak..suka..suka..suka..hehe..

suka nyakat dak arif..ngee...
dia sangat2 takut tau..
dengar suara Dinasour dah takut, apatah lagi nak tengok..

tapi sebab bukan senang nak masuk n datang sini kan..
so, harus n wajiblah bergambar barang sekeping dua..

ups...berpuluh2 keping sudah..ngee..
tapi tempek sebahagian saja..lala..

gempaknya yang kat luar ni..besooo weeh, 2 ekor..siap gerak2 n berbunyi lagi..
confirm la dak arif takut..ngee..

semua piccas begini..dia takmo..eiii..







ni plak kat dalam..comel2 sket, dinosournye..tapi arif still..

taknakkkkkk.... =P
nangis sudaah..kejam si mama, still cool..ekeke.. =P


tu jer... ^_^

next..episod.. menerokai alam sains...haaaa yang ini arif sangat2 suka... ^_^...

16 comments:

mummy_ayu said...

ooo...Arif pun takut gak ye..leh geng la ngan Iris....takut sungguh..bila tgk pic2 kat tempat dinor tu, Iris leh ingat & ckp...
Adik takut enso....

Fieza79 said...

mmg patut la Arif takut eina..dinosour tu besorr gilerr...penuh satu mall tuu..huhuu
sian Arif..

mamashikin said...

besarnya dinosor tuh..huh kalau bwk abg long mesti dia suka nih.

Nad @ MamaZakwan said...

hahahha!dh agak dh, sure arif takut punye,hehehe....tp tmpt sains tu seronok la..diorg bleh teroka sume, hehe

kak eina, best ar tgk kak eina, arif nanges bagai nak rak, kak eina still senyum camtu jugak masa nak amik gmbr, maintain jek..hehehe..kalu saya sure dh gelak2 :)

MrS. F!zA said...

hikhik sian arif.. mmg lgsg tk pndg dinosour tu..ekeke

kalo darwisy rsanya dia bukan tahu takut..kt rumah tu lgsg dia tk tkut apa pon..kecuali gelap je..haha.. semut lipas semua dh pgg..jmpa bintang kt luar pon nk terkam je..tp tk thulah kalo binatang besar gini

Mama Hanim said...

mmg besar giler tu.. mak budak tgk pn takut gak..hehe..

dulu bw hanim tgk dino kt jusco BM pn mula2 takut gak, pastu bru ok, tp x la besar cmtu.

LYAfrina said...

ARIF TKUT TGK DINO Y SGT2 BESO TU..

BESTNYER KALO LEH DTG SINI GAK :-)

LYAfrina said...

ARIF TKUT TGK DINO Y SGT2 BESO TU..

BESTNYER KALO LEH DTG SINI GAK :-)

Bionic women said...

agaknya Dhiya takut ker tidak ek..tp kalau buku2 gambar dinasour ni dia suka..hehehe..

awatnya abah arif tu..tengok apa kat atas??? hehee

mrs.spicy said...

hahahaha..dino ni ganas sangat la..aunty tgk pon takut ayep

Mamamya said...

hohoho...baru b'angan2 nak bawa anak2 ke sini cuti sekolah nnti tp rasanya dia org pun akan jd mcm arif juga w'pun dah besar tp dua2 kakak ni penakut dgn haiwan...apa lagi klu dino yg besau gabak gini tambah ada suara lak tuh...kompom lah cabut larik...hehehehehe....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..sian Ayep..
takut dgn dinasour tu..tp mama maintain jer amik gmbr.. ;)

haslina said...

wah wah dan wah sungguh seronok. tak pasti budak2 nanti takut atau teruja kalau tgk dino. insyallah klu ada masa mesti nak pergi.
mmg syiok.

Dilla Ady said...

mau tak takut..bebudak tgk real camni..konpem berteriak die..

dinor's family said...

ayip takut...anak2 ibu suma brani2,tgk la nnt takut ke x...bla nak bleh p ni...

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

samalah kita kak ina, dok ngusik balqis soh snap2 kat dino tu...ha..ha..