About

Tuesday, April 12, 2011

.: PSN : TeroKai Alam Sains :.

sambungan lagi cerita di PSN (pusat sains negara)
haaa kali ni, bila masuk area Alam Sains, arif teruja dan suka..
sebab macam2 bleh dicubanya..

layan piccas jerlah eh..
penat nak bebel..
sebabnya..sbelum ni mama dh bebel..
penat je taip..complete semua..sekali dak arif main tekan2..
terus ilang semua..

malas nak repeated tulis perkara yg sama..wu..
layan piccas.. ^_^

ini namanya Mirror flower ke hapa ntah..teropong dari sebelah sini, then, mama snap si lubang sebelah sana.. ^_^














abah juga sama sibuk nak meneroka..hehe..


Sekian.. ^_^..
upss ada sambungan, snap2 suka2...esok2 la plak..hahaha..

13 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

e'eh..catiknye gambr tu.
baguslah bawa anak ketempat2 mcm nikan..ktorg x taulah bila dpt p sana..jauh.. :(

Bionic women said...

comel ler gambar mama ngan arif kat flower mirror tu.
frame kan ler kak eina, wat hiasan dinding..cantikkk

eB ezrin said...

sronok la... nk ikot :)

~aSHa~ said...

belajar sains elok2 ye arif..nanti leh jadi angkasawan

mummy_ayu said...

wah..best..Ian & Iris puns eronok kat area tu....semua benda diaorg nak cuba..

Hanis Azla said...

seronok arif yer.. last akak pergi situ 5 tahun lepas kot..

Zaidah said...

cantiklah gambar mirror the flower tu....

e.l.i.z.@ said...

nk kena bwk jgk bdk2 ni p pusat sains..mmg menarik la kak!

mcm lain je umah akak ni..tukar baru lagi ekk..WM cantik ar

Dilla Ady said...

bagusnye bawak arif gi tempat2 camni..

suke gambar kt mirror yng eina ngan arif tu..gambar ngan abahnye cam tak fokus jek..huhuh

nieda said...

mmg best dan sgt sesuai bawa anak2 ke pusat sains negara. nieda pergi dulu masa cuti sekolah punyalah ramai umat manusia..wajib lagi pergi this year..hehe

dinor's family said...

wow cantiknya gambar..byk gak tempat mnarik ye...

ADEEYA said...

bestnyeee. :D

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

kita time pegi semua benda kat situ kita dok torai...ha...ha...