About

Tuesday, April 19, 2011

.: poRt LepaK tiMe abaH woRk di haRI cuTi :.

yee...
si abah tu, walaupun kerja opis hour..
tapi tetap ada tugas di hari minggu, sabtu or ahad..
tak kisah la kan..dah itu sumber pendapatan..
kita ni redha' jerlah..

janji tetap ada masa untuk anak dan isteri...

upss...bukan nak hurai lanjut pasal tu ye..
cuma ni haa...dak arif nan sorang ni..
faham bila abah keluar g work di hari sabtu or ahad or malam minggu..

dan port terbaeek untuk dia lepak time boring2 abah takde di siang hari kan.
sinilah...

jadi penunggu pintu grill..ngeee..

...sambil2 layan biskut..best gak kan arif..hehe..



macam la lepak situ, abah leh balik cepat..
ekeke..sama jerlah arif..hehe..
p/s sekarang kalau beli baju arif, suka beli saiz 3 tahun, wlupun dia just  masuk 2 tahun..itu yg nampak baju ni sedikit longgar..hehe..ok je kan..tahan lama sket.. =P

19 comments:

Mamamya said...

alahai arif...tggu abah balik yer...x per mama ada blh temankan arif kan....:D

anak2 kat umah ni pun selalu pakai baju yg saiz besar2 sbb semuanta chubby2 belaka....mcm kakak tu umo 5 tahun tp klu pakai baju saiz 9-10 tahun..!!! besar kan...huhuhuhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sian haidar, kalo kat rumah ibu pun dia memang suka dok kat pintu tu, ibu cakap dia nak kuar, suka dok kat luar....

Nad @ MamaZakwan said...

alololololo....ksiannye tgk dak arif..tggu abah kat grill ek...elok je tgk arif pakai baju 3thn..zakwan masih pakai yg 3thn jugak..4thn terasa cam besar sangat pulak, hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alahai..sian jer tgk muke dia..menanti dgn penuh sabar.. ;)

eB ezrin said...

samer cam aed la... grill guard yg sgt setia ;p

~Siti Hajar~ said...

Sian plk tgk Ayep dok kat grill tu, cam kena kurung dgn mama je...ekekekek

Sy pn sllu ambik anak kat rmh pgasuh, mesti tgk Danies dok tertunggu2 kat grill, kesian je tgk..huhu

eima said...

kesian nye...rindu la tuh ..
aku pun suka beli bj yg lebih besar size.. leh pakai lama ...

dinor's family said...

xpe la ayip nnt mama dah brani bwk keta sndri bleh bwk ayip jalan2 kalau abah work ari mama cuti kn....

MrS. F!zA said...

tggu abah balik la tu ek..siannya..mesti mama bz kan duk masak, menjahit..abah juga penemannya..ekekeke

mrs.spicy said...

hahahah..kesian pulak arif..ikut abah g work la ayep=)

Kasih Ibu said...

selamat pagi eina...
alahai setianya arif menuggu ayahnya,siap mkn biskut lg...comel..comel..

alimaz kembara terasing said...

alahai.. ciannya dia..... anak abah la ni....

♥MiZz-siHa♥ said...

siannye..penunggu setia abah blik nie....mesti mama xlayan die kan..hehehe

Ena said...

ALAHAI.. ANAK ABAH BETUL LAH ARIF NI.. EH! MAMANYA JGN LA TERASA PULAK YEH.. BAGUS JUGA ANAK RAPAT NGAN AYAHNYA.. KALO ENA.. ENA SUKA SBB DUA2 ANAK ENA TAK MACAM ARIF NI.. DUA2 ASYIK NGAN OMAKNYA SAJE.. TP SKRG NI DAH OK LA SIKIT.. ;D

etiey.com© said...

alale siannya. tapi gitulah.. sama cam eysraf kalau time dady balik memang menunggu depan grill... sedih sgt bila time dady out station, dia akan juga menunggu... time dekat2 daddy balik

haslina said...

alahai cian dia.

mesti arif bosan sebab berdua dgn mama je kan.
semoga arif cepatttttt dapat adik.
;))

NzA said...

arif lepak2 kt pintu sbb nk suruh mama bawa p jejln tu.....simbolik!!!!

Fieza79 said...

takde pape nk buat nunggu je la kat grill tu ye Arif...mcm untie ni pun asal boring taktau nk bt apa...termenung dpn pintu hehee...

lama tk BW sini..eina sihat..?

Dilla Ady said...

oh, bagusnye arif setia menunggu abah balik..

kalu dak acha tak heran pun die..al maklum la kt umah ramai org, takde maknanye die nk tercongok depan pintu..