About

Monday, April 4, 2011

.:meReke keMana? ! :.

Aduhai..minggu ni..balik2 citer lama jelah..
tak sempat nak citer last week..
huu~
takpe la kan..janji..segala aktiviti..sempat dirakam dan diabadikan di sini..

basi pun basilah.. ^_^

upss...ini just piccas intro je..
agak2 mereka ke mana?




~comel jer nengok si kecik ni..terkedek2 jalan sendiri..ngee..


mereka beriadah ni..kemana?
petang sket la tempek lagi... ^_^
sebab banyak piccas, tu yang separate2..hehe..

..to be continued =P

7 comments:

Ena said...

hehe..
sonot arif leh jalan2 cam dolu2 yeh abah dah balik.. :D

tengok kasut arif tingat kasut dak ifan dah sendat dah.. ntah leh masuklg ke idak.. last sarugn awal bulan lepas.. rasa cam tak muat dah tu..

ch@ said...

wow, di manakah destinasi ini? hiii. taman jaya? taman tasik permaisuri? cantik-cantik. tersengih lebar arif bila ada ayah ye. hiii. kita senam kat tesco kak, senam sambil cuci mata, sampai sakit la pinggang berjalan.

UmiDAnisH said...

macam tau je tempat ni , macam la tau.. tp tak tau betui ke tak.. hahaha.. takpe, tunggu petang nanti

LYAfrina said...

RAJINNYER DIA P JOGGING :-)

haslina said...

taman bukit jalil ke tu?..
;))

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sonok tgk Ayep..cam org besar jer tgk dia jln2 ngan abah & paksu dia tu.. ;)

[-suziey-] said...

mak ieyna ke tu?