About

Wednesday, April 20, 2011

.: meNu diEt sesuai saNgat Ni.. ^_^ :.

sekarang malam2..
kadang2 mama rasa malas nak makan..
tapi selalu kena memasak jugak..
yelah dah ada en suami kan..kita taknak pun, en suami ada, harus jugak sediakan..

tapi sesekali excuse best jugak kan..
nak2 bila en suami sendiri yg offer dirii..ngee..

offer diri tuk masak tuk dirinya sendiri..
masak apa?

si abah ni kuat makan sayur..
menu yg paling sempoi dia bleh layan
adalah....ini....

"masakan abah utk dinner baru2 ni.. ^_^"

"SAYUR CAMPUR VERSI ABAH"

abah sorang je layan, mama puasa malam tu..ekeke..puasa la sangat =P
sayur pun layan je abah ni..senang ..hehe.. ^_^

14 comments:

ejaMaria said...

eh... nampak sedap je sayur tu... klu kite sure ngap sama dah jadinye... ;p

eima said...

ingat lelaki mkn sayur dah pupus.....
hebat la ... jrg tau jumpa lelaki suka mkn sayur ...

WaWa_EzRiLL said...

hye salam perkenalan.. suka la blog nie...banyak ladybug..comel n kreatif tp masih lum khatam lagi... jemput singgah blog wawa yea bila free

yuszma yaacob said...

mama sama lah ngan my hsbd..kuat mkn sayur...kdg2 abis idea dh nk msk syur ape..tp slalunya hari cuti papa masak ummie rehat..wahhh...ngeeee...

Mamamya said...

w'pun simple tp nampak sgt menyelerakan...lg pun sayur bagus utk kesihatan..:D

|| NaFiRaa || said...

uik.. nampak cam menyelerakan jugak sayur tuh~

maszmadi said...

wah, on diet yerk? makan sayur jerk.. cam sedap jerk..

Ena said...

bestnyer..

asben kita tak mkan sayru sangat tp dah suruh baru nak makan.. huhu.. kita yg hantu sayur tp bila org2 dalam rumah kurg makan jd tak rajin nak masak sayur sangat.. huhu.. tp sayur2 camtu sangat lah sukekkkkkkkkk..

mummy_ayu said...

sgt setuju dgn komen eima..tak ramai lelaki yg makan sayur....hubby ayu pun ikut mood dia, tapi selalunya..memang tak makan..

haslina said...

sama macam kami sekeluarga, kuat makan sayur.
selalunya kalu ada tempe, goreng sekali tempe dan join sekali dgn sayur campur tu.
sodap.

zaidah said...

eina pose ape belah malam tu....kan sedap abah masak tu...buka pose tak malam tu...hehehe

nieda said...

sayur bagus utk kesihatan

♥sYiLaSyiRa♥ said...

kalau sayur2 cemni meratah sedap nih...

Bionic women said...

wah..menyelerakan sayur tuh..yummy3...