About

Tuesday, April 5, 2011

.: haYati keIndaHaN aLam :.

sebelum tu...ni link berita di UTUSAN Online pasal kejadian kebakaran seperti di n3 mama sebelum ni..
LINK for more details..

yuhu...ini still sambungan snap2 di TamaN BuKit JaliL..
ada yg bosaN ke?..hehe..

takpelah kalau tak sudi nak nengok ye..
mama dah snap ni, harus diabadikan disini..lalala...

Anak kecil menikmati keIndahan Alam...



oooh....nengok fish.. ^_^


pastu sempat ajak si abah main baLL.. lalala..


happy sangat dia time main ball ni..hehe..

see...macam budak bertiga ni sedang main ball together2 je kan..
budak2 comel tu memang berkenan dengan ball tu...gegirl n still baby lagi la, tak dpt nak ajak main together..heee..



~ kehausan...


p/s aktiviti camni..sangat menghappykan anak..tak payah kuar duit tuk ke sini..dekat je dengan umah, tapi jarang2 sekali ambil kesempatan tuk ke sana..huhu..kalau hari2 g joging harusla ada yang kurus jugak kan..ini makin tambah lemak, asyik makan je..aduyaaiii... =P

9 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

wah bestnya, ni kalo dengan kak balqis ni mau mengekek2 deme gelak ketawa....hu..hu...

chinta... said...

cute je pemakai jersey malaysia tuh...hehhe

BIONIC WOMEN said...

omg...bodben semakin kronik, xlerh tengok gambar2 arif..leh baca jer aper kak eina tulis..huhu..
xper..nnti kita datang ag tengok gambar arif yg tomeiii

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg bestkan bagus anak jln2 beriadah mcm ni..hati kita pon terhibur bila tgk diorg seronok..lgpun bagus utk kesihatan.. :D

Dilla Ady said...

chumel jek tgk arif main ngan bebudak lain..sweet!

mummy_ayu said...

memang best kalu selalu bawak anak2 gie playground..tapi bagi yg keja mcm ita nie..memang la jarang2 dpt gie..

Zaidah said...

pandai dah ayep nak bermain bola ngan kekawan....mama ayep nyer gambar tak ade ker....

eima said...

besh dpt bw anak jalan2 cam ni ..

Ena said...

ramai plak akawan ayep tu.. hihi.. pandai ayep nak main ngan kawan2 kan.. :D