About

Friday, April 22, 2011

.: DiLaRaNg mAsUk :.

n3 last tuk minggu ni..hee~
penutup n3 di hari bekerja..

just to share..
malam tadi layan DVD citer ni "DILARANG MASUK"..

walllah...best lah! dan sungguh suspen..
sungguh ni....tak tipu..!
walau pelakonnya cuma 4 orang kan..
tapi at the end, baru ler kuar watak ke-5 dan segerombolan orang di last part..

nak citer panjang mama tak reti..
ekeke..so, silalah kawan2 tengok sendiri eh citer tu..lalala.. =P
tapi yg pasti, mensuspenkan mama..
dan terpaku mama sepanjang citer tu..
tergendala kerja2 melipat kain..
melipat kain biasanya siap 1/2 jam dah jadi lebih sejam..ngee..
(sila bayangkan longgakan kain yg dilipat ye..sngt banyak..wuu =P)

malam tadi layan citer ni with arif n abah..
arif mula2 takut, pastu ok..pastu tertido..ekeke..

ini ler citer yg dimaksudkan.. ^_^

pelakonnya..cekci aa pompuan lengan sekerat tu, bersuar pendek jer..
dah mcm tgk citer indon plak..hu~
mungkin nak sesuaikan dengan watak..
hu~

kesimpulan..: mant0ps la citer ni, penuh kesuspenan..ngee..tapii pada mama lah..kang tak pepasal ada yg marah kalau beli DVD bila tengok tak best pd mata mereka..itu mama tak dapek nak nolong eh..ngeh3x.. ^_^

Selamat Berhari Minggu ! lalala..

20 comments:

Bionic women said...

ingatkan x best..tapi bila kak eina kata best, rasa macam nak try tengok ler plak. nak gi cari ler vcdnyer

eima said...

cite ape ni ... tak penah dgr pun ....

azzey said...

best ye? klu best nak tgk jugaklah...kat astro first dh ada ni ; blh le melanggan..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mcm best jer..nnt nk suh cik abg belilah..
mesti Eina nnton menjerit2 ni kan..hehe.. :D

sarah-najwan said...

akak tgk promo kat tv je..
citer seram ni..takutttt...

dinor's family said...

harus beli n tgk ni...anak2 ibu suka tgk cite2 seram..

maszmadi said...

cerita antu kan????? x mor tengok arr.. huhu

etiey.com© said...

tak pernah tengok iklannya... best erk? tp tajuknya dah mneyeramkan... huhu

mummy_ayu said...

ayu pun tak pernah dgr cite nie..tapi memang tak layan sgt citer2 seram... sbb ayu nie penakut..
Happy weekend!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

time2 pegnent ni mmg sunggoh tak dialu alukan tgk cite camni..ehehehe

Iela Fazielah said...

ila xtau citer2 filem melayu ni... tp ina bl DVD tu kat ne ye??

Aida Alias said...

hr tu masa tgk merong kt wayang cerita ni belum start tayang lagi.. cepat pulak dvd keluar.. best ye.. kena beli gak dvd ni nanti. tk boleh tgk kt panggung.. mau menjerit budak2.. hehe

nieda said...

mlm tadi husband nida baru download kt internet citer dilarang masuk dgn hikayat merong mahawangsa..mlm ni layan merong mahawangsa dululah..

Hanis Azla said...

best yer.. pelakon 4 org pun dah best.. tentu sbb semuanya pandai menghayati watak..

mama tims said...

tak berani tgk..takot...heheh..

MrS. F!zA said...

cite ni lebih pd cita antu ke kak ina?

*ada bf amani tu berlakon.

KizZ said...

Wah...cambesh...,.mau nengok...mau nengok juga larh..

Mamamya said...

x penah dgr plak promosi ttg citer ni...nnti klu pi pasar blh lah intai2 kot ada jual DVD blh layan time2 hujung minggu kan....

Mama Hanim said...

best ekk eina? nti nak cari gak la dvd nih..

msredcheesecake said...

mamalieyna,
comeynye blog dia.sukala.kemas je.cited. ni madam best.bile usha DVD.