About

Monday, April 4, 2011

.: ciTer laMa pasaL kenDurI @SerdaNg :.

Salam Isnin..

ni stori lama pasal majlis kenduri yg mama hadiri..
alkisahnya..ni la pic terakhir yang disnap menggunakan khidmat my old olympus~
before ajalnya tiba.hu~

lambat sesi tempekan disini sebabnya..
tulah camera dah rosak, mencari2 card reader dulu baru leh transfer pic2 kat dalam tu..hu~
ini pun Anje tolong belikan Card Readernya//hee....

so, terlambat sikitla tempek..
nak cerita pun dah rasa agak basi..hu~

kejadian semasa abah masih dalam tempoh berkursus..
ada majlis kawen sepupu abah kat serdang nun..
so, my PIL datang la umah..
tido barang semalam dua..
dan di hari kenduri mama attend dr pagi membawa ke petangnya..

layan pic lah eh..^_^


~ sebelum berangkat..arif - tok ayah - pak ucu mamat
di rumah kenduri ~ mak sedara abah
sempat pose di pelaminan nan indah ^_^

~ Pengantin..sepupu abah ^_^.. Yana

Majlis di Serdang Selangor..

~ Arif dah jumpa sepupu sebelah abah~ Kak Nana & Kak Caca..suka la dia.. ^_^


~ riang mereka..majlis dah habis..main2 la depa ni..suka..


My MIL & SIL ^_^


itu je..Sekian..^_^

11 comments:

MrS. F!zA said...

alas kaki kat atas pelamin tu karpet kan??hihihi skrg ni pelamin wp nmpk simple tp cantik2 belaka..untung org skrg

LYAfrina said...

morning eina....

ermm lya pon blambok pic2 dlm kamera lama hok dok tepek2 agi kat blog nih... kdg2 tu x dan..

so sweet pelamin tu.. skarang trend pelamin g2 kan?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ensem nyer anak teruna tu..
awat posing sorang je atas pelamin..?hehehee..
ramai ye kaum kerabat Arif.. mesti epi dpt men ramai2.. =)

etiey.com© said...

wah sronok g kenduri... time to melaram kan kak. hehhe si bebduak pun sonok gak jumpa ramai kwan

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

heheh..takpe. tempek ajela mek na. kenangan. nak2 plak kamera lama kan..

rafiq pon enjoy sgt2 if g majlis kawen. tapi bila kita kasi kat pengantin,.menjerit nangis sbb dia tgk pengantin cam anak patung..dia kan takut patung2 kat pasaraya yg dikenakan baju..ahhahah mcm2 la budak tu

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Amboi arif...rasmi pelamin nampaknya...

Ena said...

p makan nasi minyak yeh arif.. kemain moncong dok kat depan pelamin tu.. hihihi.. comei!

eima said...

arif yg ceria.....

Alimaz-Kembara Terasing said...

gembiranya mereka....

MamaYatie said...

sonotnya arif..sweet pengantin tu yer

ch@ said...

karpet kat pelamin tu, sungguh menggebu sekali. hahaaa. wah arif, tu ada aweks nak usha arif tu.