About

Thursday, April 28, 2011

.: cerita haRi saBtu laLu-laLu :.

***** sebelum mulakan n3...mama nak wish....******

TQ soooooooooooooooooooo much kat kengkawan semua..
atas ucapan TAHNIAH beserta pesanan dan sekali gus mendoakan sesejahteraan mama..
untuk N3 sebelum NI ^_^
terima kasih tak terhingga...
dan nak tambah ucapan TAHNIAH jugak buat Nad a.k.a MamaZakwan
sebab dia pun turut sama join the club! lalala... Alhamdulillah..

LOVE all my dearest FRIENDS...~ cayang semua ~ ^_^
***************

ok back to citer...

alahai citer dah basi hampir 2 minggu jugak ni//ngee..
program di hari sabtu...
paginya abah work..
bermula tengahari...kuar after zohor..

1st - attend kenduri kawen anak akak opis mama..
anak dia difahamkan seorang tentera..so kedengaran la...bunyi trompet..eh betul ke trompet eh.. =P
masa time mereka berarak tu..meriah..

walau cuaca hujan agak lebat jugak..
tapi suasana majlis meriah dan ramailah orang..

Selamat Pengantin Baru buat mereka..Merah-putih temanya ..meriah~ ^_^




makan2...salam2...dok dengar bunyi trompet jap..pastu balik..

singgah sini dulu..
2nd destinasi...kedai service kereta..
service kereta jap..sebab tak lama lagi..
kereta ni bakal berpindah milik..^_^

ada yang bertanya kan, kereta ni jual ke apa..
Hajar...hehe..kereta ni..
adik mama yang ambik...pindah milik ke dia..so, after this..
tinggal beberapa tahun je lagi..dia sambung bayar..
pass dekat sedara, ok la..takla rasa terkilan or terkenang sangat..ngee..

meh layan aksi2 dak kenit ni di bengkel..
ada mama rakam juga telatah dia..tapi herm..
takleh upload lah..hu~



macam2 aksinye sementara menunggu tu..hu~

3rd destinasi pada hari sabtu tu..selepas ke bengkel...
adalah Giant..beli barang2 sket..
pastu baru balik rumah =P
berjalan saje...lalala...hee~

tapi last week, tak ke mana pun..hu~


10 comments:

~izan~ said...

tu dia..berarak dlm hujan..tp takpe,tetap meriah yer...hujan rahmat =D

mrs.spicy said...

suka ayep boleh keluar. muka happy jer.huhu..

LYAfrina said...

wahhh.. nanti ada kereta baru.. semuanya bru..
dpt mesin basuh baru....
dpt kereta baru...
& paling happy
dapat baby baru..

tahniah atas rezeki2 y diberikan allah swt.

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

haidar memang suka jenjalan kansama cam mamanya jugak weekend mesti nak jenjalan, dapat kete baru lagik best nak pi jenjalan...hoyey

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sian penganti berarak dlm hujan..tp meriah jugakan..

Hapinye ayep dpt jenjln.. :)

eB ezrin said...

alahai semuer pn dh join nthe club eh?...
alhamdulillah... eB baru gugur la plk... hu3

zaidah said...

BETUL TU LYA....REZEKI EINA MELIMPAH RUAH....3 PERKARA YANG BARU....CANTILAH TEMA MERAH PUTIH...BLEH BUAT TEMA UNTUK RAYA TAHUN NIE...HEHEHE

ieda said...

waaa berarak dlm ujan .. ujan rahmat nie :))

ch@ said...

rezeki baby kakIeyna, kita pun nak reQuest washing machine baru ni, hahaha kasi auto punya senang. tau-tau siap pusing je.

kesian pengantin berhujan. kenangan tu. kasut arif dah sesuaila dgn tema giant. hihiii.

Dilla Ady said...

sian pengantin berarak dalam ujan ye..huhuhu..

wah, da tukar tangan maknanye nk dapat kete baru la ye eina..rezki baby la nih maknyenye..