About

Wednesday, April 27, 2011

.: beriTa GeMbira yang diMaksuDkan…surPriSeeee..ngeee.. :.

Inilah berita yang paling dan paling dan paling gembira yang dimaksudkan..
Tada…..
Biar kawan-kawan sendiri buat kesimpulan ye..hee.. ^_^
Alhamdulillah..syukur atas peluang yang Allah berikan untuk kali kedua ini..
Moga perjalanan dipermudahkan ….
Amin…… ^_^

So, Mek Rose, Fieza, ch@ , Rina, Eima, asHa, eIda ..siapa lagi eh.. sori kalau mama termiss nama..
I’m joining uols nye club sekarang… ^_^..

Alhamdulillah….. sayalah Insan paling gembira dan happy di saat ini..hehe..

p/s apapun, baru buat test sendiri, belum jumpa doctor lagi..cadang nak simpan dulu berita gembira ni..sekali member sekolah (ieera), dah tinggalkan komen kat chatbox tu, hu~ bukanlah rahsia lagi..hu~..so, kongsi jerlah…^_^ .. harap perjalanan ini dipermudahkan olehNya..Amin..

59 comments:

ejaMaria said...

hehehe...
dah ter-agak nak tulis... tapi takut sensitif... ape pun... TAHNIAH... semoga dipermudahkan semua nya...

*azni* said...

tahniah kak.. :)

ch@ said...

huye-huye-huye, tepuk-tepuk-tepuk. bestnyaaa. mesti due awal tahun depan, takpe-takpe. yang penting akak sihat, baby pun sihat. TAHNiAH kakIeyna. seronoknyaaa...

Salina@IbuAqil said...

Tahniah MamaLieyna.. :D

Gieyana said...

Tahniah2 dear..jg diri baik2..

Seronoknya kan..byk tul blogger pregnant this year..:D

Pn. Zana said...

tahniah !!! Arif nak dpt adik! :D

~Siti Hajar~ said...

tahniah..tahniah..tahniah..

Sga dipermudahkan olehNya..AMIN

Umi Izz said...

Tahniah... alhamdulillah ariff nak dapat adik.. semoga segala2nya dipermudahkan..

Jieda said...

ieyna.. kita di sini tumpang gembira.tahniah ye.jaga diri dan kandungan elok-elok.

tahun ni ramai juga kawan blogger yang kenal tgh berisi.

Bionic women said...

tadi dengar nad dah positif, ni kak eina plak..hadoii..semakin frust eily camni..

doakan eily yea kak eina...

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. tahniah yer.. take care.

.::Lynn::. said...

tahniah!

lizz said...

tahniah..yer...arif bakal dapat adik...

mamashikin said...

kak iena....tahniahhhhhhh!wow ni penangan kak fieza nih...ehhhhee...ayep dah nk jadi abg dah...huhuhu!

Ieda Al-Habsyi said...

alhamdulillah kak!!!!!!! tahniahhhhhhh!! hehehhe! sama kita lagi tahun ni alhamdulillah kak!! :)
Perghhh...macam tak caye je aku taip macam ni

amy said...

wah has..rezeki tu..tahniah :)..mama arif pun dah pregnant gak...;0..same2 dpt adik la kan hehehe..

r|nA @ ja|j|na said...

wah, tahniah kak..
memula tgok gamba, rina pulak yg ter over excited, hehe..dah boleh bukak group ni kan..
pape pon, take ye kak..

mummy_ayu said...

wah....kan betul..semalam Ayu tau pun baca komen kwn eina la kat SB..terus baca semua entry, ingat terlepas mana2 entry...tu yg suspen gak.pas tu bila eina komen kat komen box ayu, lagi la mcm ocnfirm ...apa pun...
tahniah sgt2..!!
take care..and semoga semuanya berjalan dgn lancar..amin..
Tahniah tuk Arif gak..nak jadi Abg Long.... ye la ramai blogger yg pregnant tahun nie..:-)

~aSHa~ said...

tahaniahhhhhhhhhhhhhhhhh

asha pun sekali....jgn ketinggalan..ehehehehehehhehe asha dah sihat dari kepala tingtong @ alahan....

semoga sihat selalu ye.....sempat ke tahun ni bersalin mcm kami kami kami kami dan kami....

[-suziey-] said...

weeeee congratulation!!! bestnye..rezeki :) smga daku akn mengikut jejak :)

rATu kEBaYA said...

alhamdulillah.. harap lepas ni saya pulak.. hehehe...

LYAfrina said...

OMG....
TAHNIAH.. RAMAI BETUL BLOGGER BERPLANNING NK BERANAK SAMA2 ERK... CAM DAH PAKAT2 JER.. TUMPANG HAPPY.. SMOGA SEMUANYA BJLN LANCAR & SLAMAMT..

**WAH.. ARIF DH JD ABG.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alhamdulillah..so ni january baby la ni..baby 2012 ye? sonoknyeeeee tahniahmek naaaa

.:mUnies:. said...

congratz..suke benor sy terima berita org preggy ni

Nad @ MamaZakwan said...

congrats! hehe.... ^__^

bonda dadif aka akish said...

weehooo...arif nk jd big bro la...

congrats lina....

=)

Mamamya said...

tahniah iena....klu depan mata kompom dah kene peluk2 nih.....suka sgt2....syukur alhamdulillah...semoga segalanya dipermudahkan yer...amin3!!!

tahniah utk en.abah n ariff juga....:D

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah, kita dah tau awal2 lagik, sib baik tak bocor rahsia awal2 ari tu...petang kang dapat baby baru gak lagik...hoyey rezeki tahun ni mencurah2 hujung bulan dapat lagik...wow wee

@e_da said...

tahniah!!... ramainya org keliling preggy

LiLy @ MumMyQiStInA said...

weeeee...tahniah..sonok dgr kwn2 pregnent..mcm terasa nak jugaklah..
apapon..Take Care yer..
best lah..X lama lg Ayep dh ada kwn.. :)

zaidah said...

tahniah eina....suka dengar berita gembira nie....semoga eina n baby sihat....amin

shila said...

tahniah.... bestnya... nanti arif dapat adik... kita pun sedang berusaha nak tambah... tapi lom rezeki.... take care...

MIRZA said...

tahniah sis.. semoga dipermudahkan perjalanan untuk seorang lagi pengikut Muhammad. Amin..

Ena said...

walaupun ena dah tertinggal n3 tu.. nak juga wish..

Alhamdulillah...
Tahniah eina...
Tompang happy.. :D

etiey.com© said...

tahniah.. jaga baik2 erk.

♥MiZz-siHa♥ said...

alhamdulillah..
tahniah ya

mrs.spicy said...

congrats..yeayy..nanti arif jd abang

maszmadi said...

wah, tahniah.. ramai tul kawan blogger yang preggy kan..

♥Azie♥ said...

TAHNIAH KAK INA..TAKE CARE YER...

MrS. F!zA said...

tahniah!!!!!!!!!! nak jugak!! tp tggu hjg thun ni..hihi

eima said...

tahniah ....
yeay ... 2 brita gembira utk hari nih ...
mamazakwan ngan mamalieyna

comey nye UPT tuh pink kan ....


Tahniah tau ....

yuszma yaacob said...

tahniah ye kak...yus pun jeles cam nk join jee...ngee...gatai....

MamaYatie said...

hoyeeee...tahniah iena!!! yeay..arif nak dapat adik..

eim said...

tahniah eina...bestnye dengar berita camnii ..

Dilla Ady said...

tertinggal entri eina beberapa ari nih...skali masuk2 rupenye ade berita gembira la..

tahniah eina...sonotnye...dilla lak yg terlebey sonot..

psssttttt...yu jgn tanye ai bile pulak tau....terkedu2 ai nk menjawabnye nnti..hihihi

♥ Che NamNam ♥ said...

Tahniah...!mudah-mudahan Allah permudahkan semua jalan dan jaga kesihatan yer...

ieda said...

amin ... aminnnn tahniahhhh tahniahhhh ..
alhamdulillah rezeki anak adalah sesuatu yg paling diharapkan oleh semua org ..

x tahu nak cakap apa dah .. sbb akak pun happy bila tgk :))

mamalieyna said...

************************
TO ALL MY DEAREST FRENZSSSS
************************

THANKS A LOT ATAS UCAPAN TAHNIAH DAN DOA2 KALIAN...^_^

KAMO DAN KAMO SEMUA MENAMBAHKAN KECERIAAN MAMA HARI NI..LALALALA..

APAPUN ALHAMDULILLAH SYUKUR... ^_^

DAN CONGRATE JUGA BUAT NAD@ MAMA ZAKWAN ! WAAAH SEUSIA LA KANDUNGAN KITA MCM NI..TOGETHER2 LA KITE MEMBOYOT NANTI..HEE...ALHAMDULILLAH..

DAN BUAT SEMUA YANG BERHARAP UNTUK TURUT SAMA MEMBOYOT, GOOD LUCK N INSYAALLAH ADA REZKI NANTI..TERUTAMA ANJE, EILY, SUZIEY DAN SEMUANYA...AMINNN... MOGA DIPERMUDAHKAN IMPIAN PARA IBU..HEHE..

THANKS A LOT TO ALL...

LOVE ALL OF UUUUUUUUUUUUU!

MUAAAAH ...HEHE

*******************************

m@Ri@ said...

tahniah..wah bila due ni?

Iela Fazielah said...

tahniah..... ila tumpang gembira sgt2... moga dipermudah segala urusan... aminnn

iduraz said...

wah..tambah lagi kengkawan yang preggy..jaga diri dan kandungan yerk..tumpang happy!

dinor's family said...

tahniah skali lg....ibu yg last wish kat cini agaknya...tp dah tau awal2 dah la....btambah lg anak buah ibu....bla pulak ibu nak tambah anak sndiri ni...

Zue AnnaLeeya said...

tahniah eina... akak terlambat sudah... apepon akak tumpang gembira sgt2... ramai betul kwn2 blogger nak dpt beby yer... smoga sgalanya dipermudahkan yer... amin...

wahhhh... ayep dah besar ler... dah nak jd abg long....

mek da ©™ said...

yeaaaaaaaa..tahniah kak ina....nak join jgk laaaaaaaa..suka nyaaaaaaa nak nak ee

♥SyilaSyira♥ said...

tahniah..terlambat wish...semoga semuanya berjalan dengan lancar ye...Amin...

Izan Ishak said...

tahniah eina...sori ye izan terlambat wish nih...

syoknya...dpt melalui lagi saat2 mengandung...

nieda said...

tahniah...happy dengar

Nadiah Sidek said...

tahniah! sori baru perasa entry ni..huhu. moga baby sihat2 aje hendaknya. take care :)

MamaRifqy said...

Tahniah BUAT kak einaaaaaaaaaaa!! na baru tauuu!!!!!!!!!!!!!!