About

Tuesday, April 26, 2011

.: beKaLan breAkfasT yg beSt di laYaN :.

yuhu...
morning..pagi2 layan menu breakfast la eh..hee~

menu breakfast tuk last week exceli..
biasalah semua sedia maklum..
n3 mama ni draft seminggu terlewat..ngee..

best tau sarapan ni..
bubur nasi + kicap + telur masin + ikan bilis kering (eh betul ke ikan bilis eh..nmpk nipis semacam jer,ngeee ) ..lalala... ^_^


Alhamdulillah kenyang sampai ke tengahari ..hehe...

p/s ada perkhabaran gembira ingin dikongsikan tapi...herm...not now kot..tunggu...mama yg tak sabar exceli...tp harus sabar.. ^_^

28 comments:

MrS. F!zA said...

sedapnya! kalo fiza tu kenyang smpai ptg..bubur nasi tu bersup ke memang gitu ?

Ena said...

sedapnya..

anak2 & huby ena pun suka layan bubur tau eina... :D

iduraz said...

alamak, bubur..lapar saya..hehe

LYAfrina said...

SAMA R DGN LYA.. JRG SGT UPDATE CITER FRESH.. HEHEHEHEH.. X SEMPAT NK DRAFT KAN...

APA2 PON..MMG NAMPAK SEDAP & MENYELERAKAN... TP SEMPAT LAGI EINA BERSILAT KAT APUR PAGI2 NI.. BGUS2..

Umi Izz said...

wahhhhhhhhhhhhh.. sedapnyer.. tak cukup la kalau umidanish.. =)

mrs.spicy said...

wahhh..suka menu mcm ni. kalau balik kelantan sure cari. aaa..rase nakmakan mcm ni lah hari ni

Mama Likha said...

mak aiii..!!! teliur tk terkata!...
jrg ni org bwk bekal bubur nasi ke ofis :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

WAH SEDAPNYA...nyum2 nak tikit boley...no more diet k....

ejaMaria said...

eh... apa cite gembira tu... cepat la share... ;p

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sedapnya ....apa perkhabaran gembira tue....x sabar nak tahu gak...

eima said...

aku pun sama ... slalu cilok bubur nasi fahim ...hahaha
sedap... tp aku suka mkn ngan ikan masin + cili api yg digoreng ngan bwg tu ... sedap ....

ch@ said...

wah, harus buat balik nanti. ini pun sedap tahap maksima ni. yummi-yummi.

alimaz kembara terasing said...

ehemmm arif nak dapat adik ker... heheheh

Mamamya said...

adoii..sedapnya...wlu pun simple tp cukup menyelerekan...ini lah menu sepanjang sakit gusi minggu lepas...huhuhu....

tp mmg best makan bubur nasi klu time cuaca panas....klu ada kangkung grg belacan pedas2...uhhhh...lg best kan iena...^___^

p.s: alaaaa..x sabar jugak2...cpt2 lah publish kat cni...ini mesti sesuatu yg dah di tansferkan ke 'auto' nih...btl x??? (agak2 jer....)

Nadiah Sidek said...

tak pernah pulak mkn bubur nasi pagi2. pelik pulak rasa..hee~

perkhabaran apakah itu?? nak tau jgk (sibuk je :p)

Hanis Azla said...

berselera benar akak tgk menu ni..

~Siti Hajar~ said...

Teliur tgk telur masin tu, sy suka makan telur putih aje, yg merah dibuang...hehe

Sedapnyer pkena bubur nasi panas2, sy skrg ni kn kerap masak bubur nasi la utk si ayah yg sdg sakit, kmrn dah kuar hospital..

ermm...apa berita baik tu, dpt keja gomen @ ayep nk dpt adik..??? saja2 teka...hehe

Fieza79 said...

aduhh sedap..baru dok terkenang2 nak makan bubur nasi...dok taram nak buat..tak buat2 lagi pun...

etiey.com© said...

wah sedappp! snagt menyelerakan

Bionic women said...

sedapnya...lama x makam bubur ler.
tengok menu kak eina ni teringin ler plak nak makan..nak buat ler

Nad @ MamaZakwan said...

kak eina, walaupun bubur tu nampak sangat menyelerakan..
tapi berita baik yg kak eina dah war2kan tu lebih menarik perhatian..ape kah?

ce citer, ce citer...

arif nk dpt adik ke? btul ke? =p

[-suziey-] said...

wohooooo mmg terliur tgk bubur tu iena..aduhhhh sedapnya..skali skala pekena bubur nasi ngn telur masin..layannnn:p

ape perkabaran itu..arif mau dpt adik ka? dpt bonus ka? heheh bestnye..apepn happy jgk utk iena :)

ADEEYA said...

I like bubur and telur masin :D yummY~

|| NaFiRaa || said...

huhuhu..sedapnye~ terliur2!!!

mummy_ayu said...

wah..cedap tu bubur...dah petang baru tgk b'fast eina...lama tak makan bubur..
psstttt..apa good news tu..betul ker arif nak dpt adik? tak sabar nak baca nie..

Yaati Nor said...

nie mst berita gembira..arif nak dapat adik yek..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..wah..sedapnye..nyum2.. :)

MamaYatie said...

saya pun suka makan bubur nasi..ada sambal ikan bilis lagi masyukkk