About

Thursday, April 7, 2011

.: anJe punya PasaL..! eh..suka la..hehe..:.

yaa..gara2 Anje pelawa kuar rehat jauh sket ari jumaat yang lalu2..
(g Parkson OUG je, kebetulan tengah SALE..haa..kena sungguh la..)
mama berjaya habiskan duit gaji baru masyukkk dengan menyopingkan diri..
membeli baju basahan + baju jalan dak arif..sebanyakkkkkkkkkkk....

balik umah kira2 baru perasan..8 pasang kesemuanya..heee~


totally belanja on dat day, around RM150 (tak sampai pun..)..
dan itu pun ehsan dari anje..

sedia meminjamkan duitnya terlebih dahulu..
sebab mama takde duit tunai time tu..ngee..

tengah snap tu, si empunya baju mau interprame plak..ekeke..


p/s aduhai ni la pompuan, kalau berbelanja kadang ikut nafsu sungguh! tak dpt control..ngee..itu pun seb baik sedar diri jap..haha..bukan apa teruja la sesekali soping baju anak without si abah..terasa bebas nak ambik banyak mana..hee ~ dah tu sale 50-70% plak..lalala..suka laa...hehe..


21 comments:

Bionic women said...

baju tido mickey mouse oren putih tu
dhiya ada...terjerit2 dia cakap tu baju dhiya..sama ngan dhiya..hahaha..
dia selalu sibuk kalau mama dia tgh baca blog..

*banyak soping..meriah dah arif dapat baju

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

uit, haidar nak jadik polis trafik ke tiup wisel tu, tol tu kak ina, pompan memang tak leh dipisahkan dari soping k, tapi lately kita dah kureng sikit nak nyoping baju anak dara ni, maybe sebab baju balqis banyak yang muat lagik kot...la ni ketagih nak shoping menan untuk dia plak...ha..ha.haru2macam mamanya yang lebey xcited plak k..banyak hasil sopingan tu, nanti leh la kita pi lagik yuk...

eB ezrin said...

lor, naper x jak? ;p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eh murah giler la if dpt byk camtu rege tak sampai 200!

mrs.spicy said...

banyak nye kak ieyna~ hahahah

mummy_ayu said...

wah..sakan tershopping yer..he he he..takpe la sesekali plus memang murah la kalu 8 pasang dalam RM 150 jer...

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. pompuan slalu TERbeli banyak kan~ tak pe.. x sengaja kot.. hahahaha

dinor's family said...

bnyaknya mama ayip bli baju...anak sorang bleh lg soping smp7,8 pasang...tp ibu 3org ngeee....

MamaYatie said...

ok la tu kan..everage below RM20utk sepasang..cun!

haslina said...

wow byknya baju.
;))

biasalahkan, klu namanya sale. kebetulan baju anak pun tengah kureng. tidak salah berbelanja gitu...kan.
;))

UmiDAnisH said...

wauuuu, seronokla si arif dapat baju manyak2... kita kalau g shopping nampak apa2 yg untuk anak2 mesti beli tu dulukan, hahah..

ieda said...

murah tu dikk .. rm 150.00 utk 8 pasang .. kita nie kan kalau tgk baju budak2 kdg2 tuu hilang ingatan jap .. duk amik semua last2 nak bayar terpinga2 ekekek :))

cantik2 baju tuu geram tgk sbb akak teringatkan zahrien huhu

Zue AnnaLeeya said...

hamboii... sakan soping...
pompuan nih sama jerk... bab nafsu soping tuh xleh nak elak.. heeee...

r|nA @ ja|j|na said...

uh mang aih, mnyk nye mama arif ni menyoping baju..rina bulan lepas abes jugak, beli baju basahan & baju tido echa..mak dia jugak tak beli² baju, ehhh, tipu, hehehe..

~Siti Hajar~ said...

byknyer shpg 8 psg tuh, tp murah la plk xsampai RM150, murah giler..

Br tingat km dah lama xshpg bj anak2..huhu

Dilla Ady said...

setakat nih dilla masih mampu melawan godaan beli baju anak nih..selagi takde peruntukan, tak kan beli banyak2..

kalu mmg eina ade peruntukannya, takpe la kan..mmg sonot belikan baju tuk anak nih..

LYAfrina said...

makaiihhhh... sehari shopping.. byknyerrr

dh pompuan mmg g2 kan eina.. kalo blum ada ank dulu.. pantang nmpak bju & kasut y comel.. msti nk rembat.

ni dah ada ank... pntang lalu kat area bju ggirl.. adoiiii.. nak pengsan.. bahye kalo xleh dikawal ni... lagi teruk.. fain pon g2 jugok.. tp dia lbh suka beli kasut & topi kat asya..

sbb nk tahan nafsu membeli punya pasal.. dh lama x buka online shop... n kalo lalu kot baju bdk2 tu... pejam mata jer:-(

maszmadi said...

uih.. bestnyer kan kalau dapat shopping..... x sedar.. balik2 umah tengok banyak pulak hasil shoppingan..... seb baik setakat ni hubby sokong jerk.. huhu

Mama Hanim said...

best tu soping sakan ye eina..jeles nih..hehe..

NzA said...

byk tu..kalu anak ramai dptlh sorg sepsg...hu.....

MamaRifqy said...

mmg best kan kaalau bab bershopping!! mmg mudah je perabis duit!! na pon sameee..hahahahahaaaaa