About

Friday, April 22, 2011

.: ABC, 1,2 3 - dah panDai :.

Pandai susun2 jer..hee~
pandai kira one to ten je setakad ni..malam tadi videokan dienye counting tu..
comel sangat bila playback balik..weeiii..

tapi ABC, tak pandai lg..mama jarang2 ajar..
camna arif nak pandai kan..hee..
see, mama jugak yg salah..hee~

meh, layan je aktiviti yg sangat2 disukainye ni..
main susun2...dah cacamarba susunan ABC, 123 ni..hu~


tekun dan pandai kenal bentuk... ^_^
abah ler melayan time ni..

tu je sesi pembelajaran...sikit2 timba ilmu..lama2 membukit la ilmu tu..hehe..


17 comments:

mrs.spicy said...

wah wah..pandai ayep..xpe. belajar slow2 abc banyak sangat.hehehe

dinor's family said...

rajin ayip belajar ye....t pandai bleh ajar adik pulak nah.....

Rizziela said...

pandainya dia..nak kena cari gak untuk Haziq satu ni

Nad @ MamaZakwan said...

sikit2,lama2 pandai la kan arif :)

NzA said...

dh oklh tu eina...arif ada minat nk balajar......

MrS. F!zA said...

menarik jgk puzzle nombor ni..nti nk try cari lah utk darwisy

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

takpe..pelan2..rafiq skang pon bercelaru ejaanye
kejap T
kejap P ahhaha suka2 dia
A sebutnya Eiiii...tapi bercerlaru
suka2 dia nak cakap ape ahahha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..Ayep dh pandai yer one to ten..
Bijak..mesti chumel jer mulut dia tu sebutkan.. ;)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah..ayep memang pandai...good boy...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

BAGUS2 MACAM KAK BALQIS PUNYER MENAN gak, kak balqis suka main benda ni sampai lingkup akhirnya, then pastu kak balqis suka main puzzle gak..

Izan Ishak said...

baguslah arif...dah pandai kira! takpe...belajar slow...mesti nnti pandai~

eima said...

ok la tuh ...
nanti dah pandai .. leh ajar mama plak kan arif

Umi Izz said...

wah, memang bagus.. lama2 nnt pandai terus.. =)

♥MiZz-siHa♥ said...

gud gud...
nnt lame2 pandai la tue..mula2 die kenal huruf dl..

~Siti Hajar~ said...

mlentur buluh biar la dr rebungnyer..hehe

Danies sy blm ajar lg kenal huruf lg tp pensil dh dperkenalkan pd Danies, tu pasai dia suka conteng2...hehe

Bionic women said...

dhiya pun ada mainan ni, sampai hancur di mainnya..hahah
pandai arif ek...
ala kak eina, dhiya pun x pandai sangat ABC, tapi dia kenal yg maner a yg maner b tu lagi penting pada dengar dia baca ikut susunan tu..

nieda said...

pandai Arif..nida pun tgh mengajar humaira sikit2..susah betul memang kena byk sabarrr