About

Thursday, April 14, 2011

.: 1st tiMe beLi duRiaN :.

first time untuk tahun ni lah..hehe..
tapi rasanya last year pun tak beli kot..
eh bila masa mama beli eh..adaaa..cuma sblm ni beli yg siap kopek..

si abah yang ngidam nak makan duyan ni..
balik kerja singgah tepi jalan..
beli 2biji jer=RM10..
ok la..sebab kami bukan hantu Duyan..

cuma..rasa nak makan..



arif sama sibuk tu..hehe..

sudahnya malam tu..
rasa berangin semacam je perut..
rasa nak sendawa jer..pening2 pale..
haih pelik beno, baru 2 bijik..itu pun makan berdua..

memang tak bleh la layan lebih2 duyan ni..

p/s tapi kan masa zaman kanak2 rebena suka je makan duyan banyak2..ok jer..hehe..

14 comments:

[-suziey-] said...

hehehe kami hantu duyan..mmg xckp 2 biji..ekekeke:D

.::Lynn::. said...

nak cari durian lagi....

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mek na..if doyan yg kat kg yg betul2 baru jatuh tu..mkn mmg tak rasa beragin tau..mmg lain tol rasa
doyan2 yg kat epi jln tu kdg2 agak lama..tu dah cam rasa bergas..

LYAfrina said...

SYOKNYERRRR...
LYA BRU NI MKN SEBIJIK JER... TU PON 2-3 ULAS J Y MKN...
TKUT NAIK DARAH..
SEBIJI DURIAN Y BELI RM15...

mrs.spicy said...

murah la kak ieyna. fara xdapat2 lg durian ni

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Samalah..kita pon bukan antu duyan..mkn seulas pon blum tentu abis.. ;)

cik hani said...

si ayah mengindam durian ke???hihihi

sedapnya durian..

tapi skrg tgh demam..

boleh ke mkn durian ek...hihihihi

ejaMaria said...

iena... nko makan masa perut kosong kot... sbb tu berangin... len kali alas perut sket sblum masuk duyan... ;p

ktorg mmg hantu duyan... ;p

Bionic women said...

eily xder le plak jadi camtu kalau makan durian..tpai dulu x makan durian tau. kalau makan muntah, start makan durian dengan jayanya masa ngandung kat dhiya, tapi sampai skang jadi antu durian lak. kita 2 biji tu sorang jer makan kak eina

eima said...

dulu tak suka.. klu tak ngandung aku tak suka
tp klu ngandung mmg aku nk je slalu mkn ... sama kes fahim dulu .... nk je mkn selalu ...

♥siEha♥ said...

cya x ktorng xpenah beli durian lg since kawen nie....hehehe

Izan Ishak said...

itu tandanya kan eina...dulu2 dah puas makan. sbb tu skrg ni cam dah tak beria2 je nak makan kan~

aNJe a.k.a MaMa_Balqis said...

hadiar dok sibuk nak tolong orang tu meniaga gak ke?