About

Saturday, April 2, 2011

.: 1, 2, 3 - seLaMat brhuJuNg minGgu..lalala.. :.

As salam..
bersiaran langsung plak di hari2 cuti ni..
apa kes?..
takde mende pun..ambik kesempatan online jln2 umah kengkwn..
tapi byk yg tak sempat jengah lagi..

alkisahnya, semalam lgsg tak sempat berBW..
ada la halnye..huhu~ malas nak kongsi2 kt sini..
citer pasal opis, taknak stori mori sini..

so, hari ni ada kesempatan sedikit..
ni pun sbb en abah bertugas pagi ni..hu~
tiada agenda pagi ni..hope petang nanti adalah..hee...ada hati jugak..ngee.

biasalah kan..time en abah ada, hari minggu la sesi nak jenjalan ke mana2..hehe..
tu je kot nak bebel..
sambil tempek pic yang dah lama peram dalam draff..publish jerlah..
tanpa bicara..bleh..hehe..

1,2,3 gooo!





selamat berhujung minggu~ ^_^

7 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kita hujung minggu mmg kena duk diam jer kat umah..apa blh buat hubby keja ujung minggu..huhu..

pssstt..Ayep ngintip sape tu?? :D

ch@ said...

apa arif tengah buat tu? skodeng awek ke? sampai basah lecun baju tu. minum air dagu bocor ye arif.

nieda said...

have a nice weekend!!

Ena said...

ena arini baru ni berkesempatan jenguk2.. manyak sungguh kijer 2 umah nak di settle kan.. kain baju yg dah kering tu dok tunggu turn lipat.. dah tak larat.. esok2 la plak.. hik hik..

anak2 tido plak time 2 ni.. kul baper la tu gamaknya nak bangun.. huhu

dinor's family said...

oooo...dah pandai panjat2 ye...
xkemana2 ke? m.njang krj pg tp smpt gak g shoping jualan gudang kat area rmh k.tah...gila kasut rorine murah2,hg bag n mcm2 lg. esk g lg smp 7/4 ni....

Mamamya said...

intai2 apa tu ayep??? :D lia pun bw laju2 ni sementara masih berada di kampung halaman....

p/s:pinjam lappy ayahanda....

-Nureen- said...

huhuhuu... hujung minggu penuh ngan keja opis...
tapi totap kuaq jln2 kat queensbay temankan elly main