About

Wednesday, March 2, 2011

.: uuik tetiBa onLine memaLam ni..hee :.

nape? apa kes?

kesnya dok menerai ilmu baru blajor dari fieza ni..
buat 'BlockQuote'

dan berhasil ! lalala..

hehe...camne Blockquote mama?
like this lah !

testing blockquote! berhasil! tQ Fieza...simple je eh step dia...comei sket la ada menda ni..heee...suka3x.. ^_^


p/s pasal n3 pagi tadi ..hehe..saja kasi suspen, kekunun dah buat keputusan nak jadi suri rumah sepenuh masa, tambah2 suspenkan kakak mama, kak mah tu.. hehe.. sowi... walhal.. huuu~ bila difikir panjang, banyak perkara perlu dipertimbangkan.. ...kalau mama kije gomen, mungkin mama takkan fikir untuk itu..tapi sedia maklum lah..kerja swasta ni..banyak c0baan dan dugaan... dan seangkatan dengannya.. ditambah pulak after abah kursus nanti.. mungkin lain waktu kerjanya... itu yang mendorong mama berfikir untuk 'itu'.. hu~ apapun, kesimpulannya..janji family terjaga dan dapat hidup bahagia..kan2x..


6 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2..
Kita pon nk buat gak lah...
tp blum ada masa lg.. :)

Gieyana said...

cantik lah..nnt leh try nie..malas nk godek2 lak nie..

hangin jer ku ngan Nureen nie td..aduyaii!..

ko nak jeruk ker? hihihi..meh kasi ku address..:P

Nad @ MamaZakwan said...

tulisan kecik daripada biasa..jenuh nak baca huhu..!ke saya dh kene pakai spek ni.. ^_^

Izan Ishak said...

wahhh...lepas ni berblockquote lah kita ye~

NzA said...

rajinnya mengodek...hi...cantik

✿ etiey erywan ✿ said...

rajinnya... hmm kalau makan jarang ada can dapt on kan lappy