About

Monday, March 14, 2011

.: susuLan kisaH sediH C..teRpaKsa temPek stoK laMa Ni. :.

uuik panjang bebenor lak tajuknye yee..
apa kisah sedih C tu?

seperti di n3 sebelum2 ni..
sebab kenapa mama sedih adalah sebab C..
C merujuk kepada jawapan ini;

Camera mama rosak
..! wuwuwu..

sadis betul..ada ke patut camera tu buat hal..
huuu~ tapi dia buat hal ada penyebabnya..
nanti stori mori pasal tu pulak..

yang pasti..
aktiviti sabtunye ada di camera itu..
dan mulai ahad, tiada lg berjasa camera itu..
dan susulan itu..tiadalah penyeri tuk n3 mama disini..wuuuu~
sadis...sedihnye..hukhuk.. =P
hahaha..overs..

apapun..disebabkan camera rosak..
terpaksa mama tempek2 pic kenangan lalu ni..
uuuii belek2 gambo lama..terasa ingin sungguh kembali ke zaman itu..
zaman blajar kat U..huhu..

ya..sayalah itu..kurus bukan?..skrg?..huhu..jgn cerita la.. =P
~kenangan..geng2 FST ..majoring Chemistry! oooh rindu kamo dan kamo dan kamo..sekarang cuma masih bersua muka dengan Diana sebelah mama tu.. ^_^..yang lelain, hampir 7 tahun tak jumpa..hu~

bergambar beramai2..lalala...di malam 14 march 2003 ~8 tahun lalu..woo..
1st year kat U..time ni ada program luar..
ke program khidmat masyarakat..huu~ dgn geng2 ni..langsung tak pernah bersua muka dah..hu~
~ kami geng2 baekkk..hehe.. ke kelas together2.. sebelah mama Diana..blkg, Awin n kak Ida...really miss all of u..huu~ eh ngn Diana baru je jumpa..Diana mai umah antar baju tuk buat baju kurung..hehe..thanks frenz support me.. ^_^

aktiviti kt kolej kediaman ~ kolej ungku omar..

p/s indah sungguh time2 belajar kan...rinduuu~ psst Diana...kalau intai2 blog ni..agak2.. Diana pun merasai perasaan yang sama tak?..rindu zaman ke kelas sama2..study sama2..lepak sama2..huuu~ memang tak terkata rindunya..hu~

16 comments:

MamaYatie said...

oo..eina jabatan kimia ek..saya jabatan sains sekitaran..huhu..jubah purple kita kan..yer la,windu zaman2 belajar dulu..skrg semua dah berterabur..tp most of kwn saya jadik cikgu sbb time lepas kita org grad tu KPLI pegi walk in jer..padan muka daku yg sombong..huk3x

mummy_ayu said...

oo...pasal camera ker? dia minta baru tu..
sgt setuju..time belajar la paling best sekali....terkenang zaman belajar Ayu...sgt bets + meriah + happening...windu!!!

nieda said...

rindunya zaman belajar...antara dip dgn degree, zaman diploma rasanya lagi best dan adventure..kih kih

kurus je eina dulu

Ena said...

owh.. en. cam rosak rupanya.. susah la kan camtu..

yelah.. risndu bangat zaman study dulu.. ni dok terbayang2 tersengih2 gak ni.. hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita pon rindu zaman belajar..rindu kwn2 lama
sib baik ade FB..so leh la tengok depa2 tu skang ni camne

|| NaFiRaa || said...

saya pon slalu rindukan zaman masa belajar dulu.. rindu sgt nak ke zaman tuh balik..hehehehe

-Nureen- said...

ooo camera rosak kerr... ni camera nureen pon bkn rosak tp bila ambik gambo dia x msk dlm memory card juz msk dlm memory camera ja x tau knape..

nureen rindu zmn sek men.. sbb masa tue nureen sgt2 nakal!!hehe

♥Azie♥ said...

DIA SUH BELI DSLR AKAK...COMEL AKAK MASA DULU2

bonda dadif aka akish said...

arghhh akmera takde...ibarat idup tanpe internet..
hehehehe...bole mintak en.abah beli yg abru tuh..betol x dak arif????

chugie said...

wah.. oldies ni! best tengok piccas lama2 camni kan? terimbau kembali memori zaman belajar dulu..

psst: apa kata beli DSLR je eina, gambar yg lebih cun melecun!

BIONIC WOMEN said...

wah bestnya kenangan zaman beljar..
me pun indu zaman ni..

Dilla Ady said...

hmmm..dilla pun rindu time2 blaja kt u dulu..huhuhu

eh, slim giler la eina dulu..

camne nk bagi slim balik eh..dilla pun suda bulat...hmmmm...

NzA said...

mmg tepat masa kamera tu wat hal...boleh la mintak kamera baru or dslr smpena hadiah besday dr en abah...hi...

mmg rindu kenangan lalu masa blajar...skrg brsua kt FB jerr......

LiLy @ MumMyQiStInA said...

1st..nak ucapkan Happy B'day to you..
Moga pjng umur murah rezeki..& sentiasa berbahagia bersama insan2 yg tersayang...

Kita pon rindu gak ngan zaman2 blajar dulu..mmg best zaman tu..

Mama Hanim said...

mmg x best la camera rosak kan, cmne nak snap2 utk kenangan di masa depan.

perhh..slim betul eina ye..jeles nih..hehe..

[-suziey-] said...

wohooooo slim gilerrr ieyna..hiks..