About

Sunday, March 13, 2011

.: suNgguh raSa saNgat Frust dan KeCeWa..huhu..:.

selamat malam..
aduyaii...memalam esoknya senin baru nak online..
huu...sungguh tiada kesempatan nak online sebelum ni..
walaupun cuti tapi terasa penuh aktiviti..

apapun sedikit bahagia sebab sabtu petang si abah bali kejap..
but then, cam biasa petang tadi dah berangkat semula..

huuhuu mama sedih exceli..
sangat2 sedih dan kecewa..
sedih seiring dengan sedihnya pemergian si abah lagi..
huuu~

apa nak dikata..sedih yang menjadi penyebab juga kepada..
kepada...aura nak menulis disini makin pudar..
hu...~ kenapa?

kalau terror tekalah..haha..
oooh esok tarikh sangat bermakna..
but...sedih la..camna nak happy2..
huuu~ heee~

agak2 apa yang membuat mama sangat sedih,
a) abah tak kasi adiah apa2 tuk besday
b) abah tak wish i advance besday mama
c) camera mama rosak
d) lappy mama rosak..(heheh..kalau rosak lappy camno leh beronline memalam ni kan..ekeke..)
e) arif tidur awal malam ni..mama tokleh buli2 dia..huu~

teka la..mana tau betul..tapi idok le ada hadiahnye..hahaha..

ok2x..mau stop sudah...^_^

selamat bertugas kengkwn..esok isnin ye..no blues2x okies..hehe..



7 comments:

Mamamya said...

alahai...mmg sedih kan bila di'tinggalkan' (ditinggalkan demi kerjaya yer)..

bab nak teka2 ni mmg lah tidak terror...tp cubalah je lah...ariff tido awal kot...so,mama mcm boring jer sbb dah sepi suasana kat umah...uhuhuhu...teka jerk ni...:)

happy b'day in advance yer iena...:D

~~*Lady Salwa*~~ said...

As-salam...

Lama tak jengok ke sini... dah besar ye arif sekarang, lama aunty sal tak tengok...

Sama la kita ni, ditinggalkan sementara waktu... huhu

nak try teka... yg (a) tu kot... hehe

Happy birthday in advance ye akak. Semoga panjang umur, murah rezeki & bahagia selalu...

Sorry la ucap awal2... Bukan apa, ntah bila lak nak leh ngadap blog lagi pasni... ni pun sebab anak2 dah tido... hehe

Gieyana said...

Bab yg teka x terror gak...neway nk ucap hepi Birthday yer..jgn sedey2 kay..normal tue kalau mode down..mcm ku gak lately..:(

BIONIC WOMEN said...

hepi besday kak ina..
mesti kamera rosak nih..
kalau x mesti kak ina tempek gambar ariff..hehe...

Semoga kak ina mendapat keberkatan Illahi sempena bertambahnya usia nih.
Semoga rezeki semakin bertambah2..amin

NzA said...

kesiannya...itulh dugaan utk mengiratkan lg kasih syg eina..brsabarlh....

xreti nk teka...no b kot.....

mummy_ayu said...

morning..napa tu sedih2.. nak teka..maybe b kot ...sbb kalu Ayu, takde hadiah pun takpe as long as ingat & wish...
apa pun..happy buzzday in advanec to mamalieyna!! smile always yer..

dinor's family said...

slamat btambah umur lg...sorry lmbt wish tau ja la dgn budak2 cuti sek. ni bsilat dbuatnya....jgn sedih ada hadiah tu tp lum kasi lg nak buat kejutan tu agaknya.......