About

Wednesday, March 9, 2011

.: sOpiNg tiMe :.

peluang en abah balik sekejap harus digunakan sepenuhnya!

plan awal abah nak bwk g main2 air ke..
tapi memandangkan banyak keperluan takde (keperluan dapur daa..)
harus la memenuhi keperluan tu dulu..

lagipun en abah balik kejap jer, free betul2 hari sabtu jerlah..
ahad dah mau berangkat balik semula..hu~

so, kami cuma ke MydinMall Subang..
mencari beberapa keperluan + kehendak..
sudahnya over bajet sudaa..huhu..sesekali..
kalau bab bersoping ni, menda yang takde dlm list pun bleh terbeli..
aduyaii...macam2..hee..

sempat snap before bergerak kuar..
menanti si abah turun..
so, lepaking di PG, sambil snap2..

arif memakai baju baru hadiah contest yg lalu..hehe..




p/s tak puas soping, abah .... balik la cepat, arif nak ajak g soping lg ni..hu~

22 comments:

ieda said...

cantik dan sweet jer baju baru arif tuu .. cute :) siap ada tipi tuuu ..

ermmm apa yg dimain oleh arif tuu dik ?? ...

mamalieyna said...

ieda:
thanks...hehe..

arif main bunge la..hehe..tp dia selalu sebut..'mungeee'..

Izan Ishak said...

alololo....arif hensem sgt berbaju baru. main2 bunga dgn tok ye~

♥Azie♥ said...

ala main bunga nak bg kat saper tue...

Mamamya said...

suka sgt tgk arif pakai cap...dah try ajar firas pakai topi tp dia mcm x nak jer...baru letak kat kepala dah b'goyang2 n menangis....alahai...

Fieza79 said...

baju kiut sgt dgn suar belang gitu...sweet la arif...

alorr Arif dpt jumpa sekejap je la si abah ehh..tkpe jnji dpt jgk lps rindu kan..mama nya amacam...ok tak..hehee

Aida Alias said...

setakat ni akak kalo shopping boleh kontrol lagi napsu tu. sbbnya akak yg manage duit. sbb akak ni tk kerja.. ao kena pandai2 la nak bajet beli apa yg perlu.

mummy_ayu said...

kira mat bunga gak la arif nie...
apa pun comel ajer...

Whitey Mommy said...

akk... cutenya arif... dah la berisi... huhu ... akk nanti online ek...sha nak tanya lagi ni... semalam laptop terus padam.. huhu...

Arif haidar... comel la awak ni.. acik nak cubit sikit pipi tu...:D

✿ etiey erywan ✿ said...

alalhai geramnya tengok si dak arif nih..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik bunga tu..
sonotla mek na..mak sentiaa menemani

if mak den..seminggu dia dah boring duk sini
sbb bisnes kat ganu tak jalan..wuwuwuw

bintangku said...

Arif ker mama yg beria nak soping tu? :P

Hanis Azla said...

shopping klu tak lebih budget mmg tak sah.. he..he.. akak lah tu.. ala tomeinya arif..

Iela Fazielah said...

ingatkan apela kat tgn arif td.. rupanyer bunga.. sape yg xpuas soping.. mak ke arif??? hehe

Zaidah said...

comellah baju contest yang ayep pakai.....biasalah pompuan klu shopping selalu terlebih daripada list..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya pi shoping, kita minggu lepas tak pi mana pun balik kampung je

Zuwairi Aiman said...

comel nye budak ni.. nice picture by the way ;)

MamaYatie said...

eh..saya pun ada ke mydin sabtu br ni..tp mlm la..huhu hampir2 berselisih yer

ch@ said...

arif mat bunga, cantik pulak bunga yg dia pegang tu, bila abi kita nak balik ni kak, harus ajak shopping jugak.

Dilla Ady said...

mat bunga ka dak arif? tapi takpe, menten encem!

♥ Che NamNam ♥ said...

hehehh Arif yang nak ajak gi shoping ker mama diyer nehh..:)

aper namer pokok bunga yg ariff pegang tuh yer..cunggg...susah nak jumpa bunga tuh kan..

bonda dadif aka akish said...

arif ensem pakai baju tuh...

=)