About

Thursday, March 3, 2011

.: sePerti MereKa, mama puN dpt juGa..lalala..tapI.. :.

Ayat tergantung pulak ..hee…

Ye..seperti mereka-mereka..eh mereka tu siapa ye..
Mereka yang mempunyai akaun Nuff lah..
Masing-masing yang dah cash out kan tu..
Then, mendapat email kan..

Suspen mulanya tengok n3 dr anje pasal ni..
Sebab mama tak dapat pun. .padahal tekan cash out dulu dr anje..

Sekali email masuk spam da..huu~ seb baik tak delete..
Ado la bukti..ngee..
See..mama pun dapat juge..lalala…tak banyak mana pun, tp ok la..lebih banyak dr 1st cash out dulu..hee~
Rezeki jangan ditolak kan..so, apa plan?

Ekeke..plan2 mcm banyak bona..haha..beli kehendak jerlah yee dgn duit tu nanti.. ^_^
Thanks Mr nuff.. tapi…………….

Sekarang BE tak muncul2 la..
Heran tul, amount pun static sejak sekian lama..hu~
Tapi tak kisahlah…berblogging suka2 jer..
Nuff just sampingan kan. ..takde la sampai pening pale fikir kenapa camtu..hee~

So, happy blogging n happy nuffnaing… =P..rosak bahasa!

p/s : esok mama on leave yee...yeaaa! kenapa?..menanti kepulangan suami terchenta..ngee...saya ada misi.. misi menjahit dan memasak laksa..en suami yang request..hoho..tiap2 minggu buat laksa..hahaha..



18 comments:

UmiDAnisH said...

wahhh.. tahniah la dapat cash lagi.. umi danish tak cash2 lagi setakat ni tp akan di cash kan nnt..

wau... bole la hantar umah umidanish sikit laksa tu

Ummi AmnaAmzar said...

kalau dekat mmg iza dah g rumah kamu la lieyna..iza pun suke banget laksa..heeee

bonda dadif aka akish said...

best2,,...sambil menulis..ade side income...

kite bnyk BE...tp ME tade...emmm konpius benornye..


ahahahah

ADEEYA said...

Seronoknya tgk org dapat cash bila lah nak merasa huhu hihi :D

norihan said...

wahh..tiap2 minggu buat laksa..ni mesti cik abang rindu dengan laksa iena kot...hehehe....:-p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mek na..kita pon dpt ari tu..eheheh
dapnye laksa..amboi sonok la tu hubby nak kelik ehhe

Dilla Ady said...

dilla tak pernah rase pun...tak zaman bile baru dpat rase gamaknye..huhu

Nad @ MamaZakwan said...

alhamdulillah..tulisan better dr sblm ni, hehehe...

akak, kite punye takde pun dpt!! kene tgk kat spam ek?selamat la tu jawabnya, huhu!

bestnye esok cuti..sambut kepulangan abah arif :) bila nak wat makan2 ni kak? teringin nak rase laksa hasil air tangan akak, heheheeh

Nureen said...

best2.. bleh shopping.. nureen dh lama x check nuff.. sbb slalu check x naik2 pon.. huhuuu...

tiap2 minggu buat laksa.. sure laksa eina mavelous kan.. laksa org kedah mmg terbaekkkk... ;)

Fieza79 said...

sama la menanti BE baru...tp tanak fikir kan sgt la...yg pnting kegembiraan berbloging tu kann...

wahh jeles esok eina cuti ye...ok selamat bercuti dn menanti kepulangan suami tercinta..!

nieda said...

tahniah dh cash out. sape nk bagi kan..owh pasal buffered earning tu mmg ramai yang dah x dpt sejak ada campaign milkadeal tu.

haslina said...

tahniah gitu $$$$$.
sama kita lieyna. saya punya BE pun tiada.
risau gak.

Mamamya said...

wahhh...tahniah2..tumpang gumbira..bila lah giliran lia pulak nak cash out nuffnang ni.... :)

x penah lagi merasa apa itu BE...tp bak kata iena,x yah sakit2 kepala nak fikir semua tu kan...nuff sekadar sampingan sajor..;)

p/s:hohoho arif mesti happy abah nak balik...kejap je yer dah 40 hari kan en.suami pi kursus...dah nak habis rupanya....

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. akak tak pernah2 merasa lg.. sampai ke sini terbau2 laksa tu.. slmt menjamu selera..

Sha@Mama Tina said...

ok la dah cashout 2 kali..sha ni tak pernah lagi pun...

Sidratul Muntaha said...

lama dahbtak tgk.
maleh arr nak tgk nuffy
hb pun time rajin2 jer..
siyes..
sgtlah malas nak updte ke ape..
dia nak bg,bgilah..
taknak bgi..
biarlah...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..
hebatkan..berblogging sambil buat duit..
Lily pon dh leh Cash out..tp nk kumpul byk2 dulu..hehe..camnelah nk byk..malas nk update.. ;P

MamaYatie said...

bestnya..duit masyuk..en.hubby pun balik...apa lagi?!