About

Thursday, March 17, 2011

.: saBtu/ahaD laLu keriuHaN teRasa :.

Tambah2 buat little boy arif mama tu..
Sebabnya..

On Friday tu..PIL datang KL..from Pontian with love..hee..
Sebab sabtu tu ada kenduri umah sedara..12.03.11..
Sepupu abah kawen.. @ Serdang nun…

So, memang keriuhan terasa gitu..
PIL datang dengan mak sedara abah dan sepupu kecik abah, baru darjah 4 ke 5..
Haa..si arif sangatla happy kan..ada kawan..ada atok2..dan ada pak ucu pupu nya.. ^_^
2 malam jugak PIL kat umah mama..

Sabtu sepanjang hari di rumah kenduri..Arif?
Kejap main itu, kejap main ini..
Kejap dalam umah, kejap keluar umah…haih..
Penat mama nengoknye..hu~

Elok balik petangnya..si abah pulak balik umah..
Dari Penang exceli..seminggu outstation di sana..
Then, dapat ole2..yea..lebih kurang cam hadiah besday la jugak..huuu~

Ahad..lepak2 jap, then, kuar beramai2 ke Mydin Mall..saja jalan2..
Hampir petang baru lah mereka balik semula ke Pontian..
Dan arif dapat habuan..

In advance present besday…lalala..

Huu~ pic tak semenggah..HP mama yang baru ni cokia jer, sejak HP lama rosak, beli je HP cap ayam ni..

Sudahnya skrg cam nyesal jer..sebab time terdesak gini, tak dapat nak snap pic yang baik..
Abah lak takde, kalau tak HP abah better than mine..hu~

Ok, tu je cerita dihari minggu lepas yang best..tak best nye gambo2 aktiviti sabtu tak dapat tempek lagi disini..wuwuwu..

Oh…alang2 citer pasal hadiah besday arif kan..
On Tuesday, arif dapat lagi advance hadiah dr teman maya mama yang istimewa..
On 14th dapat special n3 from her..

Then, the next day..dapat hadiah pulak..
So..so happy..surprise plak tu..lalala...

Kawan maya yang dimaksudkan adalah..Nad a.k.a MamaZakwan…~ yeaa…
Apa hadiahnya?

Next week lah mama abadikan di sini ye..
Pic tak semanggah la..hu~

“Time Kasih Auntie Nad …Time Kasih Tok Ayah & Mak Tok…Mak Uteh juge…” – Arif said… ^_^


12 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

malu ai ^_^
takde ape nak diterima kasihkan...
sekadar penghargaan buat seornag sahabat :)

mek da ©™ said...

best la ramai2 kumpul kan..

dinor's family said...

tunggu adiah dr m.njang plak.....

Ena said...

suka la arif tu kan.. hehe.. mcm2 adiah dapat.. leh ubat dikala kebosanan gitu dan tambah koleksi lagi kab arif.. :D

eima said...

nad mmg suka wat surprise kan ..
dah besar dah arif ...

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

suka ariq dapat hadiah ye.....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestkan sekali sekala dpt kumpul ramai2..budak2 lah yg paling happy..tp klu selalu sekala lg lah best.. ;)

~Siti Hajar~ said...

meriah la rumah hr sabtu ritu yer, hilang bosan mama & ayep tuk seketika kan...hehe

bestnyer dpt byk hadiah, btambah la koleksi mainan Ayep tu yer..

Fieza79 said...

wahh mesti best Arif berkumpul ramai2 mcm tu..terus lupa eina sat agak nya..hahaa

tkpe eina slow2 la..nnti mesti dpt kamera baru dari si abah...hadiah sbb ditinggal kan lama..hehee ngan mare eina...

mrs.spicy said...

banyak nye mainan ayep~

insan biasa said...

sukalah arif dapat banyak hadiah tu eh...mesti meriah sekali sekala ramai2 berkumpulkan ..

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. rezeki arif.. bestkan bila org dtg rumah kita.. penat melayan pun tapi ttp rasa syok juga..