About

Tuesday, March 29, 2011

.: menyeLit & teRseLit :.

n3 biasa di petang hari..
tempekan wajah si kanak-kanak riang ini..

menyelit dan terselit di sini..hee..





gambar last tak tahan ni..ekeke...dah la comot, mamam biskut cokelate di pagi hari..huu~
pic di snap sebelum mama berangkat pergi kerja.. ^_^
saje nak ngabihkan stok gambar, dah snap kena la abadikan di sini..cerita?..tak sempat nak citer panjang..hu~ hee ~
apapun syok, esok cuti...tak syoknye.. mak dah mau balik..huu~

14 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

o...mentang2 bulu mata panjang suka dia wat aksi gitu, cantik bulu mata haidar ikut bulu mata sape ek kak ina, bak mai pinjam sikit...ha..ha...dah besaq ni mesti encem moh kita tunangkan awal2 dari tecik dengan kak balqis, pastu kak balqis jadi queen control...miha...ha....jahat mamanya tau...erk...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lor..sambil katup2 mata..ahaha

Alimaz-Kembara Terasing said...

comei je....

Nad @ MamaZakwan said...

arif tak sempat posing lagi , mama dh snap..tak sempat nak wat aksi macho, heheh

UmiDAnisH said...

huhu, cutenyer dak arif, pinjam bulu mata

Zaidah said...

ngantuk ker ayep....

Zue AnnaLeeya said...

olorrrr.... amik gambo setim2 mate... hiksss... chumel ayep nih...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

pjngnye bulu mata Ayep ni..comel.. ;)

~aSHa~ said...

lawanye bulu mata dia...

nieda said...

tetap comey

~Siti Hajar~ said...

Btl la ayep xsempat posing mama dh snap picnyer ni, tp syok tgk tang bulu matanya tu, panjang sggh yer, klu gegirl untung nih...hehe

Tok kedah dh nk blk kg, mesti sedih kan, ya la dah dkt 40 hr lebih tok kedah bsama2 d rumah, sunyi la ckit pasni tp xpe nti blh blk kg tok kedah pulak pasni..hehe

BIONIC WOMEN said...

hencem kak anak teruna akak nih..kena jaga bebaik nih..hahaha..

arif ni amik ler gambar dari sudut mana pun...hencem..
suka tengok muka arif

sarah-najwan said...

lol..selit celah diapers tu..2 brand la..

Dilla Ady said...

suke die tutup2 mate camtu ye..huhuu