About

Friday, March 18, 2011

.:maybank2u :.

serabut betul menda alah ni..
hari2 ada je email dari mbb2u kononnye..
haih memang serabutlah...

terang2 menipu kan..tapi tak puas hati hari2 mau send sampai 4,5 email..
haih...takde ke badan2 yang bleh ambil tindakan ye..
hissh...kalau ada yang tertipu taktau la..
sure habis duit dalam akaun kan..

apa yang mama bebelkan..?
ni ha........pasal email2 ni......huh~

dah masuk deleted item dah..rimas!

dan peringatan dari maybank seperti berikut...akan keluar setiap kali kita log in kan..?!

p/s 1: macam2 kekdah orang nak tipu orang sebab diorang nak kaya cepat dengan cara yang salah kan..hu~
p/s 2 : kawan2 pun sure menerima nasib yang sama kan..? hu~ rimas!

10 comments:

bonda dadif aka akish said...

same!!!

daku pon selalu dpt..lagi gune emel kampeni..haiyokk!!!

Nad @ MamaZakwan said...

mmg rimas! harap2 jangan la ada yang tertipu..

UmiDAnisH said...

memang ada terima, dan selalu sgt2 dapat.. sudahnya umi danish siap reply nak report polis lagi kalau dia sent lg.. ekekek.makin canggih, makin melampau

Zue AnnaLeeya said...

akak klu dpt emel mcm gini, akak delete jerk... malas nak baca, sbb dah tau diaorg nih nak tipu org jer...

|| NaFiRaa || said...

isk3!! bahaya jugak nih!! takut ade org terpedaya jek.. harap2 ade lah pihak2 bertanggung jawab amik tindakan..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pon baru2 ni ada terima e-mail cam ni..tp mls nk layan..

M.U.M.M.Y.P.I.N.K. said...

yelah..dpat jugk email tu..
bukan sekali tp berkali2..

nieda said...

ramai juga yg terkena. Husband nieda mmg tak bagi pkai maybank2u. Dia je yg ada. Kalau nk buat trabnsaksi online pun husband akan buat dekat rumah, tak berani nk wat kt ofis. Maybe sebab dia penah tgk kawan dia hack akaun org lain kot. Walaupun x boleh curi tapi boleh transaksi org tu. bahayanyer

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tol tu kak ina, sekarnag ni macam2 cara orang nak menipu kan...senang2 je nak kebas duit orang lain...sampai email opis pun leh masuk...blocked sender je kak ina confirm tak masuk dah email tu

MamaYatie said...

hak bestnya lagi..saya yg takde ac maybank pun dapat email..isk3x..nak menipu pun agak2 la