About

Thursday, March 3, 2011

.: LumraH seUsia MereKa :.

Yaa...adalah lumrah bila seusia mereka..
kita akan begini..
bermain, bergaduh olok2..bergomoi..
ber...dan ber lagi..hee..

alkisahnya..
sabtu lalu..
sepupu2 arif a.k.a anaknye dinor's family yakni..anaknye kakak mama lah..hee..

datang rumah..dan bermalam di umah mama except abang amzar..
sebab time tu abang amzar demam..hu~

akak mama a.k.a mak njang arif kije pagi..
ahad tu..
sempat melepak umah mama hari sabtu jer..
then, tinggalkan anak2 nya berdua tu
bermalam umah mama lah..
si abang amirul dan kakak ain..

apa lagi...tersangat la happynya dak arif ni..
ada kawan kat rumah kan..
petang turun melepak kt playground..
malam..syok layan menan sama2..
dan tido pun sesama.. ^_^

nampak riak ke'happy'an arif..
sampai tok pun dia tak layan langsung..
ada kawan..lupa tok..hu~

ok2...sedikit snap2 mereka~



Abang amzar tak sihat, tp aftif maintain..hee~ cian tau ada masa panas badannya tinggi~ huu..

~malam tu semua tido depan TV jer..upss arif tekcekci, dah dekat nak pagi ni, arif termuntah..alahai...banyak main dan makan..minum susu bleh muntah plak..hu~


p/s ada lagi sambungan tempekan wajah mereka, next n3 please...hehe..

11 comments:

Ena said...

suka la arif ada kawan ramai kan.. heheh.. ye la.. kita pun sama kalo seseklai datang kawan2 sepupu sepapat or dsedara mara kat rumah kan.. rasa happy semaacam je.. :D

|| NaFiRaa || said...

budak2 kalo dah jumpe kawan main x hengat dah.. sonok sgt bila ade geng main kan~

mamaaedrean said...

terbongkang dh eh? ;p

✿ etiey erywan ✿ said...

yerlah...pastu ada yang menangis.. pastu gelak dan macam2 kan. indahnya sungguh dunia mereka

ch@ said...

budak2 kalau yg dah pandai main macam ni seronok, main sama2. tak kedekut mainan, usik2. bestnya tidur berterabur macam tu, teringat zaman kekecik dulu kak, tidur rapat2 dgn sepupu.

bonda dadif aka akish said...

ade geng..konpem meriah hidup ariff kan...

=)

Fieza79 said...

berguling sakan sesama sepupu2...sonok arr dpt gomol2 cmtu..budak2 kan...kiat yg tgk ni naik penin hehee...

wahh dh berjaya buat blockquote...cantek..!

Sue said...

happynye ayep. ye la selalu dia sorang2 je.. nk main ngan mama pun bukan baya2 dia. ekekkee... sama mcm khalish ngan damia, kalo terover main, tido malam sure muntah..

~Siti Hajar~ said...

ooo.. Ayep ada ramai geng la, budak2 ni ada geng menjadi la...hehe

Papepun bila tgk anak2 happy, kita pun happy sokmo...hehe

Izan Ishak said...

seronok arif ye. ada sepupu2 dia. suka dia buat muka gitu skrg.. comel!

nieda said...

budak2 kalau ada geng sanggup melawan mata..mcm humaira juga, mlm mulalah buat hal. mengamuk sana sini sbb badan dh letih