About

Thursday, March 31, 2011

.: LeKa berMain samBiL iKLaN BotOL SuSu BPA Free :.

alahai..layankan je la..n3 bergambar ni..
ngeh2x..snap rajin..nak bercerita makin malas ni..

hoho..kejadian dah lama..
saja snap2..mengetest camera baru dpt kan..haha..
+ baru dapat hadiah jugak si arif ni..

so, main la dia sampai habis bateri..ngee..
layan... ^_^

sound puzzle instrument..

then diselangi iklan 'botol susu free bpa'..
mama beli dekat area opis je..
abah takde, tak dpt shoping jauh2..

jumpa 1 set ni dari pureen...3biji = rm 17.90.. ok sangat la kan..
tapi ni tuk minum air masak jerlah..mulut kecik bebenor..hu~
kalau buat susu payah..


leka dapat main ni...ada muzik~



bersungguh~ hee..

iklan jap..lalala..hehe..


sambung main...sekian ^_^

p/s rasa nak borong lagi botol susu free BPA ni..ada kan yg bentuk comel2..hee..tapi jarang2 jumpa..hu~

19 comments:

dinor's family said...

wah dah iklan dah..tunggu iklan dr abg ijat lak ngee...cantik n selamat botol susu ayip tu, abg ijat bru ada dua, satu d rmh satu kat rmh umie....

~aSHa~ said...

sha tak jumpa2 lagi botol susu ni.....alahaiiiiiiii...harap mgu ni jumpa

mamashikin said...

ooh ok sgt la tu klu 17.90, nk kena beli gak ni kn...selalunya botol susu BPA free ni mahal kan..nak nak AVENT, Tommy tippee...adeh...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

amboi..ngetest kamera baru eheh..

eB ezrin said...

ajak ar aed men skali... ;p

norihan said...

Iena,
nasib baik saya dah tak yah fikir pasal botol susu lagi sebab sarah pun dah tak menyusukan...kalau tak saya pun macam iena gak nak cari botol susu...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh..ngetest kamera baru yer..Kusyuknye Ayep main.. ;)

ejaMaria said...

sound puzzle tu jumpa mana? nampak best je...

LYAfrina said...

SYOKKNYER DIA MAIN.. SIAP ADA BTL SUSU TU.. EINA, BTL NI BPA FREE KAN??

NzA said...

rata2 singgah blog kwn2 yg ada baby dok risau ttg botol susu nie..baguslh eina brtukar yg BPA free nie..mahal ckit xpe yg penting selamat digunakan......

haslina said...

baguih dia, main sorang2 tak kaco mama dia.

;))

✿ etiey erywan ✿ ©™ said...

wah good boy! pandai tak kacau mama...

Mama Hanim said...

mahal pn x pe kan eina, asal yg terbaik utk anak betul tak?

ayep mmg good boy, main elok je ye..

Izan Ishak said...

3 botol sekali ye eina.. berbaloi2 harganya~

izan kalau beli konfom kembar mau mmebotol lagi dan lagi~

ieda said...

bestnya siap ada puzzle lagi .. ok sgt tuu rege dia dah murah tuu ..

oo ngetes camera baru yeee :)

|| NaFiRaa || said...

beli kat mana botol susu tuh??? skrg pon ngah survey2 tempat yg jual botol susu free BPA nih.. botol yg ieyna beli tuh rasanye harga dia x de lah mahal sgt..urrmmmm..nak carik jugak lah nanti..

Dilla Ady said...

da beli jugak BPA free..tapi beli yg branded mahal giler..

tgh cari2 yg harga biase2 wat basahan..

chugie said...

sy pun sedang usha BPA free bottle ni..

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

kak ina beli Tommee Tippie RM46 untuk 2 botol 9oz...muncung besaq...