About

Friday, March 18, 2011

.: indahNya bersaHabat waLau CuMa maya: tHankS NAD .. thanks HajaR.. ! :.

As Salam..

Seronok tau dapat surprise present..
Tambah2 dari kenalan maya ni..
Aduhai..tak terkata happy nya hati..~
Nilai barangan bukan jadi ukuran..
Tapi keikhlasan itulah yang utamanya..

Dan keikhlasan sahabat2 maya ni..sangat2 buat mama terharu..
Kasi surprise gini..sapalah tak suka kan..^_^

First terima dari Nad a.k.a MamaZakwan..
Dah la buat special n3 wish besday, then kasi hadiah pulak esoknya..
Hadiah tuk mama n arif lagi tu ha..

Meh mama abadikan disini...^_^

pyjamas yang cun..menambahkan koleksi sedia ada..kaler ni takde lagi..canteklah! ^_^

dan untuk mama, lampu meja kt bawah ni..lalala..


Comel kan?..mama suka sangat2x..
Thanks Nad..moga kamo dimurahkan lagi rezki dariNya..Amin..

Dan Siti Hajar pulak....

Hajar pun sangat lah baik orangnya..
Suka sangat bagi2 hadiah..
Last year dia kasi jugak, walhal tak pernah jumpa live lagi pun..

Thanks Hajar, sudi kasi2 hadiah..sangat2 hargai..

siap ada kad ucapan lagi..^_^

dan hadiahnya....tuk arif,

train..mesti arif suka ni, mama balik semalam..dia dah tido..tak sempat nak tunjuk mainan barunya ni..hu~

dan for mama, ini....
Comel dan cute sangat..!

keychain nama yang bling..bling..
sesuai sangat dengan bekas HP cum bekas duit yang mama usung hari2 tu..bling bling jugak..hehe..

Mama suka…arif lagi sangat2 suka.. ^_^
Bertambah lagi koleksi mainannya..lalala…

p/s 1 : tak rugi berbaik dengan kawan2 maya ni, mana tau esok2 boleh direalitikan ..tak mustahil..dunia ni bukan besar mana..pusing2 jumpa pastinya.. ^_^

p.s 2 : thanks tuk sahabat2 maya yang lain juga, ucapan tanda ingatan kawan-kawan juga bisa buat mama bahgia dan ceria tau..! ^_^..moga2 anda semua sentiasa dimurahkan rezki hendaknya.amin…

19 comments:

Iela Fazielah said...

betul tu.. alhamdulillah.... cantik2 semua hadiah tu

bintangku said...

Cantik semua hadiah2 tu.... untung tuan umah... :)

Nad @ MamaZakwan said...

ala kak eina..hadiah biase2 je.. :)
sbg tanda ingatan je :)

Hanis Azla said...

mmg seronokkan bila menjalin persahabatn dgn ikhlas mcm ni.. walau tak pernah bersua tp keakraban itu ttp terasa..

Zur@ZaRi said...

wa... bahagia nyer dapat hadiah...

zura ader hutang nak pos hadiah nie..
sian kat yg menunggu... tp diorg tak tau pun... hope nnt kalo diorg da received diorg pun happy=))

Ena said...

yerlah kan eina..

Rezeki kalo nak datang tak kira dari mana.. Alhamdulillah..

bonda dadif aka akish said...

wahh..rezeki kan....

best amat dpt kengkawan camni..

=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Betul tu Eina..
Mmg rezeki Ayep ngan mama..
Cantik2..comel2lah hadiah tu.. :)

Alimaz-Kembara Terasing said...

kalau kita baik dengan org tak mustahil org sayang dgn kita.... anyway hepi besday 4 both of u.... kalau kalau dok dekat boleh kitorang belanja pizza ke.... hehehhe bila nak bg adik untuk ayep ni... heheheh

Fieza79 said...

tak rugi ada kawan alam maya ni malah lebih bermakna penghargaan tu sbb wlaupun tk penah bersua muka tp ingatan dn hubungan tu mcm dh kenal lama kann...

menarik lah beg bling2 tuh..

haslina said...

wah, untung lieyna gitu. walaupun kenal di alam maya ini.
;))

✿ etiey erywan ✿ said...

alhamdulillah rezeki. cantik baju hijau tu :)

Nureen said...

murah rezqi.. nak jgk.. hehehee...

norihan said...

wah iena..seronoknya dapat hadiah tu...cantik begnya...for arif pun best gak

Zue AnnaLeeya said...

bestnyer dpt adiah... ayep dan mama skali dpt tuh... mesti hepy ayep dpt menan baru kan??

Mamamya said...

alhamdulillah...seronok kan dapat hadiah dr kawan2 nie...

lia pun sejak b'blogging ni dapat ramai kawan2 baru & rasa sgt2 happy w'pun x pernah bersua muka..sekadar b'tukar2 komen kat n3 jer....

klu ada rezeki mmg nak sgt2 jumpa semua kawan2 blogger...:D

p/s:cantik lah beg bling2 tu....:D

maszmadi said...

tahniah dapat adiah besday...
bestnyer..
suke la lampu meja tu, bestnyer.. hehe

nieda said...

happy dapat hadiah...walaupun kenal alam maya je, terharu dpt hadiah mcm ni

MamaYatie said...

waa..bestnya..cantik2 hadiahnya..

tiba2 teringat lagu tema upin ipin...sahabat selama2nya..