About

Wednesday, March 16, 2011

.: Happy beSday caYunk maMa ! :.

Alhamdulillah…hari ni tanggal 16.03.11 genap 2 tahun sudah usia bujangan mama yang sorang tu..

Muhammad Arif Haidar!

Meh nyanyi sesame,

HAPPY BESDAY TO U…

HAPPY BESDAY TO U…

HAPPY BESDAY TO ARIF HAIDAR…

HAPPY BESDAY TO UUUUUUUUUUUUUUUUUUU…

Cayang ceket..muaaaaaaaaaahhhhh~ ^_^


Moga Arif terus membesar jadi anak yang soleh..Aminnn…

p/s 1 sedih kan tahun ni tak dapat wat majlis besar2 cam tahun lepas..awal2 dulu ada bercadang nak buat kt sini @ Bukit Jalil..sekali abah kena kursus..mood pun tarak marii..huuu..apapun tetap akan dirai..on…..20/3 nanti..tumpang abang Amzar nye majlis jer..yeaa yeaa… ^_^..tumpang 4 kaki ye abang amzar..arif 2 kaki..mama arif 2 kaki..hehe..Amzar nye besday 20hb mac tu…besday ke-3~

p/s 2 sedih betul la tak dapat tempek gambo2 terkini..tambah sedih lg tak dpt snapkan pic di hari anjakan usia my little boy arif..hu~ my HP cap ayam tak bleh diharap..hu~

29 comments:

MrS. F!zA said...

happy 2nd besday arif!!!

moga cemerlang dunia dan akhirat!!

UmiDAnisH said...

Hepi besday to u.. ariff.. moga menjadi anak yang soleh dan membahagiakan abah dan mama..

epi besday to u } 4x
epi besday to ariff..

ha umidanish da nyanyikan ni... hihihi, tak sangka la si ariff ni hadiah besday mamalieyna erk masa dia baru lahir.. besday kita sama bulan la kan.. hehe

epi beleted besday to mamalieyna gak, so lewat wish..

Sidratul Muntaha said...

happy birthday ariff...
moga2 jadi anak yg selalu membahagiakan org tua..
insyaa Allah

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

hepi besday haidar..

damia ngan danish tak besa lg buat besday party.. cian anak2.. slalu buat dgn family ja.. teringin tapi bila nak buat..

@e_da said...

happy besday arif... mpga arif membesar dgn sihat dan jd anak yg cerdik dan soleh ya... ,muahhhhhhhhh

Iela Fazielah said...

hepi bday arif haidar... moga jadi anak yg soleh dan bijak...

mmg susah kan kalau xde camera ni... emmmm.. nak wat camne tu??

Iela Fazielah said...

oh ye.. mamalieyna, ila nak tempah bj raya utk syafiqah boleh tak??? nak book awal2 ni... taknak jd cam thn lepas, antar butik bj anak mahal giler... boleh x???

mrs.spicy said...

huhu..beli digicam kak ieyna..sekarang murah2 jer..kak ieyna boleh jahit kebaya x?

Noreen Syafira said...

happy besday arif...
smoga bjaya dlm idop...
esok besday anak bujng reen...=)cme lewat 1ari je gan arif..

Nad @ MamaZakwan said...

HAPPY BIRTHDAY dearie arif..!!!!

moga panjang umur n murah rezki
moga jadi anak yang soleh
moga membesar bagaikan johan, yeay! :D

rindu nak tatap gmbr2 terbaru arif, huhu!

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

happy bezday arif moga allah panjang umur,sihat tubuh badan jadi anak yang pintar dan soleh..dengar kata mama dan abah..ye sayang..

kesianmama camera rosak ye...takpelah nanti suruh abah beli yang baru hadiah bezday ye....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

happy besday arippppp
dah 2 tahun..mama cepat kasi adik..dah sedang elok tu..hope lepas ni mek na lak pegnent k..aminnnnn

takpe..nnti2 leh sambut. tak semestinye on de dot kene sambut kan..tunggu abah dia balik k..:-)

moga arip jd anak yg baik k..muahhhhh

♥ mamaQASrina ♥ said...

hepi beday arfii!!! semoga panjang umor, jadi anak yg soleh!! muah..muah!!

bonda dadif aka akish said...

hepi besday arif...mmuge menajdi anak yg soleh...

muah2 dr auntie..dan dadif..

=)

norihan said...

happy birthday..happy birthday.. arif sayang,semoga arif sentiasa sihat dan menjadi anak yang soleh untuk mama dan papa arif...

muahhh...muahh... dari aunty dan sarah ...

~izan~ said...

selamat hari lahir Arif... semoga jadi anak yg baik dan bijak selalu... Amin!~

mummy_ayu said...

happy buzzday arif!! semoga jadi anak yg soleh....
to mama..jgn la sedih2..mana tau abah belikan hadiah camera ker?

bintangku said...

hEPI bESTDAY aRIF!!

Semoga menjadi anak yg soleh, cerdik & dikurniakan kesihatan yg baik..

To mama arif..... rekues ler befday present, camera dslr. :P

Zue AnnaLeeya said...

hepy beday ayep.... jgn nakal2 tau.... jadi anak yg baik dan dgr ckp mama dan abah k... nnti mtk hadiah beso punyer dgn mama k... hehehe...

Mamamya said...

happy b'day ariff haidar...semoga menjadi anak yg cemerlang dunia n akhirat....sentiada dirahmati n diberkati olehNYa....amin...

mama arif jgn sedih2 yer,nnti abah arif balik blh celebrate sama2..:D

r|nA @ ja|j|na said...

happy birthday my dearest Arif..semoga kelak menjadi anak yg soleh dah boleh tolong mama & abah, amin..

pow adiah besar² dari mama tau, ekeke..

Hanis Azla said...

hepi bithday arif.. semoga menjadi anak yg bijak dan dpt membahagiakan hati ibu dan ayah yer..

~Siti Hajar~ said...

Hpy bdy to u..
Hpy bdy to uuu..
Hpy Bday to Arifffff.....
Hpy Bday to uuuuuuuuuuuuu......

smga mbesar bagai juara ok...

Nadiah Sidek said...

happy birthday arif! :)

✿ etiey erywan ✿ said...

happy birtrhday arif. moga panjang umur murah rezeki dan sentiasa jadi anak yang baik. jangan nakal-nakl yer

Dilla Ady said...

hepi besday tuk arif...moga jadi anak yang baik, murah rezki, ceria dan panjang umo..

nnti mintak mama kek okeh sayang?

mamalieyna said...

Thanks buat semua my lovely frenz...^_^..arif mesti suka sngt2 tau ramai wish besday dia tau..hehe..

to Iela, bleh jer, nnti senang2 dtg umah antor kainnye, tp baju kurung jerlah..hehe.. ^_^

LYAfrina said...

happy birthday ariff!! dah 2 tahun yer.... semoga membesar dgn sihat, cerdik Z& mjdi insan bguna d dunia & akhirat..amin...

** eina.. sori, cz lmbat wish ni... ni kul 2 pg bru ngadap lappy.

Fariz Finie Family™ said...

wah happy birthday yer arif...
be a good boy :)
congratulation...