About

Tuesday, March 29, 2011

.: enCeM taK ?... :.

Malas nak bebel pepanjang..
Layan piccas…dua kanak2 riang ni..
Masing2 nak bergaya…haha…

Layannnnn…. ^_^






aiyaak! sehabis comel mereka buat riak wajah..ekeke...
anak2 comel ni...macam2 kelaku..hee~

menghiburkan hati ^_^

p/s sila abaikan latar belakang yang bersepah, si abah baru balik kursus, lum sempat kemas beg2 dia..hehe..baik punya alasan =P

22 comments:

MrS. F!zA said...

alamak! yg sorg lagi tu lg posing habis dgn memek muka..hikhik comel je telatah!

~aSHa~ said...

encemmmmmmmmmmmm....nak jadi mcm abah ye...

eim said...

comel!!!pandai posing eh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnye..ada ciri2 ni jd polis.. ;)

@e_da said...

fulamakkk.. cantikla baju jersey arif... pandai posing

eB ezrin said...

wahhhhh encem....
cop jadik menantu... ahaks ;p

bonda dadif aka akish said...

konfem!!!!

ensemmmmmmm

=)

dinor's family said...

dua2 encem...over lak si abang ijat tu....xsabar nak tunggu 2orng ni besar....

Fieza79 said...

dua2 nya pakai jersi...comell

besar nanti nampak gaya ikut mcm abah keje polis yaa...gaya dh ada...

Ena said...

memg encem!..

macam2 mimik muka leh wat kan.. hihi..

mrs.spicy said...

encem...dua2 pon encem

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

encemmmmmm ehehehe

mek na, arip dah tam duk dalam car seat ke?

hyazz said...

tomey nyer...

~Siti Hajar~ said...

Amzar posing ganaz jer tp ayep maintain je sweet2 gitu...hehe

amboi sakan bgaya dgn topi en abah tu yer, ada geng mjadi la na..hehe

sy buat2 xnmpk je ltr blkg tu...hehe

Nad @ MamaZakwan said...

wah, wah..
sorang chelsea, sorang lagi mu..
kemain lagi berposing ye, hehehehe...
aik, arif dh pandai tinggalkan hasil seni kat dinding ke?
arif, arif, heheheeh...

haslina said...

wah ada polis gitu..
;))

Zue AnnaLeeya said...

hrmmmm... beso nanti ayep blh jadi polis mcm abah jgk erk...

rATu kEBaYA said...

comel sangat.... geram.. gewam sume ada

Mama Hanim said...

phewiitt..posing sakan ye dorg tu.. cute sgt.. geram tgk ehh..

Iela Fazielah said...

dedua cenyum lebih kurang same je... kelakar

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

ha...ha...comey je budak berdua ni...balqis tak sabo nak main2 dengan haidar

Dilla Ady said...

hahahah...yg sorang tu nk jugak pose tutup2 mate...chomel okeh...hihihi