Laluan Iklan..clik2x for more details ^_^

.: Belajar DIAM dari banyaknya BICARA Belajar SABAR dari sebuah KEMARAHAN Belajar KESUSAHAN dari hidup SENANG Belajar MENANGIS dari suatu KEBAHAGIAN Belajar KEIKHLASAN dari KEPEDIHAN Belajar TAWAKKAL dari UJIAN Belajar REDHA dari satu KETENTUAN.. :.

Clik..clik..

Tuesday, March 22, 2011

.: cLik2 di majLis iTU :.

selamat pagi selasa..
counting the day..
count for what ?..
ada la..hee...~

upss lari tajuk plak..
merujuk kepada pic intro di n3 semalam..
meh layan lagi sebeban pic yang sempat mama clik2..

MAJLIS : Sambutan Hari Jadi Amzar (3) & Arif (2)
TARIKH : 20hb Mac 2011
LOKASI : Umah kakak mama @ Petaling Jaya
TEMA : ...kami berjubah..then, mama sendiri + arif..hitam kelabu..ngeh2x..

Layan.......... ^_^
jangan sampai bosan..hehe..sebahagian je ni..

majlis start after zohor..sementara tu snap2 dulu..lala..tapi amzar tido time ni, tak dpt join..hu~
eksyen je ni..hahaha..tak nyabo2x.. =P

memang suka wat muka gini..hu~

Arif budak baik, tak cuit pun..ngeh2x..percubaan tu ada, tapi sempat di..."..faham2 sendiri la kan..hehe..majlis petang kang.. =P

cian..hanya mampu memandang sambil muncung2..hehe..

alahai..suka tengok pic ni..nampak budak baik dan sopan dah arif ni..yang pasti..nampak kontrol2...hehe.. (tak sukanya sbb mama gemut!..hu..seb baik jubah itam..lalala..)

tok jugak tidak ketinggalan berjubah hari tu..yeaa! ^_^
dan yang pasti baju kami (mama-kakak-tok kedah) sedondon..kaler je lain..hee
sayangnya tak dpt snap pic together2..hu~

cuma ini...
bukti baju kami sama...hee..(sengaja edit pic, tak semenggah je muka terkejut yg disnap..hu~he~)

dan kami...mak2 lagi sibuk dari anak2 yg sambut besday tu..ARIF vs AMZAR..hehe..

arif takmo pakai topi besday tu..hu~ tengok abg amzar sporting jer..hu~

arif suka wat blur..memandang kanak2 lain yg sama syok tengok kek upinipin..hee~

kanak2 paling tak sabar...yelah tengok karektor kartun favourite masing2 kan..^_^


k, tu jer...next ada lagi pic di hari kejadian..tapi sikit2 jerlah..

~to be continued....

23 comments:

MrS. F!zA said...

kEK upi ipin!!! arif tk nmpk mcm besday boy la..sbb xnk pakai topi tu..dia rimas ye....

LYAfrina said...

cutenyer arif.. kek colourful.. ceria jer... suka sgt part majlis birth ni.

ieda said...

cumeinya arif .. aah nampak cam baik jer .. nie sure adik dah btahu jgn nakal2 nie .. ekekek ..:)

cantik kek .. waa memang meriah .. dah silang tangan kat kek dah tuu :))

mamashikin said...

meriah juga yer besdaynyer...arif menten hensem..heee

Ena said...

yerla.. arif memg nampak budak baik pun kan.. suka tengok arif.. sopan gitu..

bonda dadif aka akish said...

waa...merrier!!!

kek pon nmpak sedap...

yg penting..menariks!!

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

wah bestnya meriah betul nape haidar tak pakai topeng muka tu...kalo pakai mesti gempaq giler

mummy_ayu said...

kid sla yg paling seronok kan bila party mcm nie..tak sempat masing2 nak ke tu..comel jer...

bintangku said...

cantik lar kek tu.... cam syg jer nak mkn. :P

Arif dah bug boy skrg nie.... ada mintak 'hadiah' nak 'kawan' tak? :P

[-suziey-] said...

ouh sedapnya kek!! wajib ade upin ipin yek..hiks..bestnye celebration..

lawak plak cemana baju uols bole sama..ekeek:D

norihan said...

wah..cantik kek upin dan ipin tu...seronok tengok..meriah sesangat,tak macam birthday sarah haritu,sarah susah nak ambil gambar..arif cute je dan senang ambil gambar..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

yelah eina..muke baik jer Ayep gmbr cam tu..hehe..comel..mmg budak baik pon..pandai dia x usik pon kek tu..pandang2 jer.. ;)

Nureen said...

bestnyerr... ramei tetamu.. elly x pernah celebrate besday cam ni.. hehehe

Hanis Azla said...

comelnya arif.. baik aje tak terkam kek tu.. klu anak akak agaknya dah selamat di cuit2.. he..he..

Mamamya said...

alahai...arif mmg budak baik...good boy tau...klu la anak2 kat umah ni mmg dah kene terkam kek upin/ipin tue....

suka tgk pic arif yg no.3 tu...comel w'pun mata t'pejam....

p/s: counting day.....mcm tau jer apa yg di nanti...;)ngeeeeee.......

Zue AnnaLeeya said...

kek upin ipin.... klu airel mesti dah terkam tuh... hehehe...

maszmadi said...

bestnyer besday oarty untuk kanak2 kan.. mak2 yang lebih sibuk.. huhu suke kek tu.. cantik..

Alimaz-Kembara Terasing said...

meriahnyaaa.... cantik kek upin dan ipin tu... hepi besday semua yang terlibat...

eima said...

@MrS. F!zA

bukan besday arif la ..amzar ..anak kakak mamalieyna .....

~Siti Hajar~ said...

Bestkan celebrate bday bsama2, lg meriah, kwn2 pn ramai yg dtg sampai bsilang2 tgn tu ha..

nape muka ayep cam xhappy yer, ayep malu2 yer sbb ramai kwn abg amzar ke ayep rindu abah..huhu

Mama Hanim said...

cutenya ayep.. mesti happening kan majlis cmtu utk anak..

Dilla Ady said...

chumel la kek upin ipin nih..

eina, awat la edit gambar sampai jadi camtu..ingat tadi parti kostume ke ape tau...hihihi

wat dilla tergelak jek..

mek da ©™ said...

ayep dh besar ye..happy bufday ayep...bestnya sambutan tu

Related Posts with Thumbnails