About

Friday, March 25, 2011

.: biLa geNap haRinya..teRasa cePat maSa berLalu :.

Salam Jumaat..

Mama on leave today..lalala..
why?
yaaaaaaaa..seperti tajuk itu..
today genap abah berkursus selama 40 hari..
dan akan kembali ke rumah..meneruskan rutin bersama isteri dan anak terchenta..hee~

tak sabar dan sangat2 happy..lalalala........


abah balik petang, tapi mama saje ambik cuti..hehe..
sukelah en suami nak balik..
dan sukelah nak ngemas2 umah ni..
settlekan apa yang patut..

dan yang penting....
nak masak LAKSA...hahaha... ^_^

p/s seronok bila ABAH nak balik...tapi bakal sedih sebab Tok Kedah bakal balik kampung semula..hu~ semalam adik mama datang, naik bas jer, mungkin sabtu berangkat balik ke kampung halaman...hu~..taktau keadaan Arif nanti macamana..hU~
Selamat berhari minggu semua..moga hari minggu yang ceria ok! yang pasti mama memang ceria...hehe....

22 comments:

UmiDAnisH said...

huhuhu, seronokkan menanti kepulayang suami terchenta.. tp yg tak best mak kita kene plak balik kampung semula.. hoho

wau, best nyer makan laksa, nak sikit =)

mek da ©™ said...

isteri solehah ni eeeeeeeeee setia menanti kepulangan suami ye betuiiiiii

MrS. F!zA said...

masak laksa je kt abah??ekekeke tambahla spesel sikit trifle n kek coklat..kekekeke mcm nk wat party plk kan..

*selamat menyambut kepulangan suami di cc

Nad @ MamaZakwan said...

alhamdulillah...
saya pun tumpang gumbira :)

ni balik kejap je ke cm sblm ni tu?

Ena said...

happy utk mama & arif sbb en, abah nak balik.. bila la nak merasa laksa eina tu kan.. :P

yerla 40 hari tukan lama mesti arif rindu & tok mama pun sama..

[-suziey-] said...

ish msti rindu giler kan.lamanya 40 hari kursus..huhu..pttla kurang je aktiviti bersama abaharif yek..

Lee-Yan-Naa said...

Selamat bercuti Kak :D

bonda dadif aka akish said...

yeyeyeyey...lalalalallalal....

hepi on behalf ariff..

=)

mummy_ayu said...

sukanya dia..cik abg nak balik ptg nie..selamat masak laksa..nak cikit..he he he..
happy holidays dear...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bes sbb somi nak balik tapi sedih kan bila mak dah nak balik kg..huhu

Zue AnnaLeeya said...

wawahhhh... sonotnya abah dah abis kursus yer... tp akak tgk ayep rilek jerk... mamanya yg tak sabo2 tggu abah.. mesti rindu bangat erk... hehehehe....

dinor's family said...

klu cmtu mggu dpn rutin harian akan bjln sprt biasa la ye....

mrs.spicy said...

lepas ni kembali ke rutin biasa. selamat kembali abah ayep~

~Siti Hajar~ said...

Wah sonoknyer en abah nk blk yer..lalalalalala...

Tp btukar plk dgn tok kedah kn blk kg, sedih gak kan..huhu

ada suka & duka tp hidup akan diteruskan mcm biasa blk..hehe

r|nA @ ja|j|na said...

saje je mama arif letak gamba arif feeling² teringatkan abah kan..

padahal mama dia yg terlebih excited ni, tak sabar nak tunggu abah arf balik, hehehe..

Izan Ishak said...

hati mmg gembiralah eina bila suami tersayang balik dan rutin kit apun akan kembali cam biasa.

sama jgk cam izan sblm2 ni, kalau mak dah balik kg semula....rasa sedih plak....

LYAfrina said...

selamat bcoti eina..
syoknyer .. mkn laksa la kita arini yer..

bintangku said...

Pernah rasa seronok camtu bila lama berpisah ngan org tersyg. Mmg rasa tak sbr & nak sediakan semua yg terbaik masa menyambut kepulangan dia. Tp tu dulu lar.... dah lps dr zaman itu..

Dilla Ady said...

beznye abah arif da nk balik ye..kejap pulak rase mase berlalu..

pssstttt...dress up seksi2 tau malam nih...awwwww..

hihihihi...

Mama Hanim said...

mesti ayep n mama nya x sabar jmp abahnya kan.. slmt kembali ke rutin biasa ye eina..

Mamamya said...

tumpang gembira...kami pulak kene tinggal selama 18 hari...uhuksss....

MamaYatie said...

saat dinanti dak arif & mama ni..hehee..selamat kembali ke rutin yg biasa..