About

Tuesday, March 1, 2011

.: biLa boRiNg .. :.

nak tanya..
bila boring kawan2 buat apa?

means boring or bosan or mengantuk bila berada dalam sesuatu majlis or program..
contoh paling mudah dalam program seminar yang membosankan?..

tu contoh je ye..

kalau mama, mama suka lukis..
dan selalunya lukis mata beserta kening..
huuu...taktau kenapa..

balik2..bijik mata je yang dilukiskan..
bukannya sepasang..
tapi selalunya..sebijik mata + kening mata je..
hee..

itu mama, kalau kawan2 camna lak gayanya..^_^
saja suka2 share peel memasing bila boring..

nak tengok...lukisan mata mama..
hehe..
see..ujung sekali tu..hee..
(sila abaikan tulisan nye ye..hu~)
close up sket.....lalala... saya suka melukis mata~

22 comments:

Ena said...

cantik la jugak kan mata tu.. kalo ena.. tak tau lah ghupa apa jadinya tu.. haha

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

hu..hu..ingatkan opis dah bagi ke 4 ari je...memang bosan masuk traning ni...nak2nya *&^%$

Fieza79 said...

owhhh cmtu ye habit nya bila bosan..hehee mesti ada psl kenapa suka lukis mata ni...hehe

widda said...

salam..saya follower baru..saya juga budak baru belajar..menimba ilmu dari mama...jika free2 follower kiter yer.

cikmOt said...

bila boring tak tau dah nak wat apa...huwaaa

Gieyana said...

kdg2 layan tenet pon jd boring kan..skrg mood boring gak psl busy giler!

|| NaFiRaa || said...

saya kalo melukis mesti gambar bunga dalam pasu..kekeke.. x tahu kenapa.. mungkin itu jek yang saya tau likus kot..kikiki

MrS. F!zA said...

fuiyoo kak tero la lukis mata..mmg berseni..fiza lgsg tkde bakat melukis..hahaha mmg kalo lukis rumah pon harus guna ruler..ekekeke

thanxs sbb doakan darwsiy..

Sue said...

cantik. sue pon kadang2 terlukis mata jugak tapi mesti sebelah. kalo lukis sebelah lagi mesti mata tu nmpk tak cantik dah. hee.. pastu sue suka lukis gambo yg ada dlm kalender ke.. atau benda dpn mata. pastu perasan sendiri lukisan cantik. hahahaha...

♥Azie♥ said...

SENINYER...CANTIK

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik sgt
tapi sy tak reti melukis sgt..skit2 leh la ehhe

dinor's family said...

bla bosan suka dengar lagu n brangan he he....cantik lukis mata mgkn stiap ssuatu bmula dri riak mata tu yg suka lukis mata kot.......

Izan Ishak said...

cantiklah eina lukis mata tu. kalau izan mmg tak reti melukis. tgn keras~

maszmadi said...

sweet mata sebelah tu, masz kalu boring suka lukis gak, tapi ntah pape la yang dilukisnye.....caca merba..... haha

~Siti Hajar~ said...

mata mbawa seribu makna tu...hehe...

cantik eina lukis..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye Eina lukis mata..
lily pandai lukis mata kartun jer.. ;)

Dilla Ady said...

cantik okeh mate tu..nampak cam mate yg tengah marah, merenung sesuatu..chewahhh..

kalu dilla suke lukis pemandangan cam pokok la slalunye..huhu

Ummi Salsabila said...

cantik mata! boleh melukis even sambl2 je tu..kalo betul2 cmne agaknya tu

NzA said...

kalu boring akak melukis jerr...hi.

ch@ said...

sebelah je ke kak? mewarna la kak best. sebat je muka orang warna merah, kuning. kita suka mewarna, semua warna akan jadi songsang warnanya. hahaaa.

✿ etiey erywan ✿ said...

alahi langsung tak pandai melukis.. kalau boring tenet saje. hihik

azzey said...

bila boring...jalan2..makan2...tido!..heh3...