About

Thursday, March 17, 2011

.: biaR LukiSan berBicaRa :.

Haha..tajuk kemain puitis..haha..
Nak tayang lukisan mama ni..haha..

Guna paint biasa jer..

Comel tak?

Lukisan biasa..tapi ada maksud disebaliknya..

Siapa tak faham?..buat2 je faham ye..
Rasanya Anje lebih faham kot..hehehe,….hahaha…

p/s : dan kerana itu, mama dah kurang BW...jarang2 sudah..hu~ kadang2 kat rumah, kalau berkesempatan jer..hu~ harap memahami ye sahabat2 ku.. ^_^

21 comments:

Pn. Zana said...

ada cctv nengok eh ! :) sabo je la..

mummy_ayu said...

ada org skodeng ko berblog kat opis ker? pas tu ngadu2..mcm tu ker...

Nad @ MamaZakwan said...

heheheh...faham, faham..sgt mendalam maksudnya itu ,huhu!!
ade je yang tak kena kan..bukan nye org tak buat keje langsung pun...ade la tu yg tak puas hati kot, huhu! sabo je la..

kak eina, kreatip la akak ni..guna paint jek, tp comey! :)

norihan said...

iena,rasanya saya faham...nak buat camne terpaksa meredhakan sahaja...

haslina said...

ni citer kena skodeng kat boss ke di opis.
or
boss mmg kerja utama ialah pantau apa aktiviti staffnya.
ermm tak bestlah boss gitu..
;((

Ena said...

SAMA JE KITA NI EINA..
SALAH 1 FAKTOR JUGA NAPER KURANG JUGA ADA ENTRY BARU..BW MALAM2 TAK LARAT PULAK.. PENAT+LETIH+MALAS JUGEKKK.. KEKEKE..

|| NaFiRaa || said...

ada org skodeng eh???

r|nA @ ja|j|na said...

kite paham ape maksud sebalik lukisan iteu, hhehehe..

Izan Ishak said...

ada org skodeng2 ye eina... hmmm...buat tak tahu sudahlah~

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

SAYA2...(sambil angkat tangan nak jawab, kot2 ada hadiah)...hu...hu..biasa la pengskodeng yang tak dijemput memag suka nyinggah tau...lalat + langau2 tu, kita pun dah tak BW sebab mood dah kelaut counting untuk esok nak hantar surat resign...cepat2 join the club resign dari SJSB...kuat ke semangat kita esok nak berhadapan dengan boss?

Fieza79 said...

ohhoo...faham2..hehee kelakar pulak sb dh fhm makna lukisan tu..huhuu sentiasa dipantau ye..tkpe la eina...bw mana yg sempat je...keje harus di utamakan ..ptt la anje pun dh nk resign...stres jgk kalau mcm ni kan...

~Siti Hajar~ said...

w/pun hya gambar berbicara, daku faham...hehe

Sabo ajelah, di mana2 pn ada org sebegitu..

Dilla Ady said...

hihihihi...chumel la lukisan nih...

paham la...mmg susah nk BW kalu ade org monitor camni skali..dilla kekadang ade gak tapi tak la kerap sgt...

LYAfrina said...

MAKK AIHH.. ADA KAKI SKODENG RUPANYA... SABOR AJERLA..

TP,, X SALAHSAMBIL2 UAT KEJE KT JENGUK2 SKEJAPKAN SLGI X GANGGU KEJE KITA..

ejaMaria said...

hehehe... cctv free...

mrs.spicy said...

besar tropong tu kak ieyna..hahaha

Iela Fazielah said...

sabor jelah ye... bkn main beso tropong dia ek... xpe... kita paham...huhu

chugie said...

dah ad MATA2 ye jat opis nu?

UmiDAnisH said...

umidanish penah kene cenggini masa kerja seorg dato' pereka fashion yg glemer tuuuu. Sungguh tak suka, tertekan dan x bole nak enjoy berkerja..yela, mana leh wat keje kalau rasa tensen memajang??huhuhu... harap mamalieyna banyak2 bersabar erk.. =)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

huhu..sabar jelah yer dgn penskodeng itew..makaiihhh...besonye teropong dia.. :D

MamaYatie said...

uu mak aihh...paham2..opis lama kita mcm tu jugak..dah la meja depan pintu boss..cctv plak atas kepala..huhu