About

Sunday, March 6, 2011

.: aduh riNdu..! :.

aduhai..memalam nak online juge
rindu ler sama ini blog..huu~

sebabnya cuti2 tak sempat jengah sini..
hari minggu yang membizikan..
hari cuti bukan bermakna hari untuk rehat2..
hari lagi sibuk ada lah..hu~

esok dah kerja..
aduhai...memalaskan..
dan nak maklumkan..kt opis dah tak bleh bukak blog..
tapi takpe..di rumah masih ada..

tak bleh berblog kt opis..
dah tak mengusik jiwa sangat..
apakah?..
apakah maksudnya blog makin jauh dari hati..?

ooh tidak...
blog akan sentiasa dihatiKU..lalala..^_^

apapun..n3 rasanya akan tetap ada walau tuan rumah tak ada..
di waktu bekerja...
yup~ banyak perkara nak diabadikan selagi daya bercerita..

ok, selamat memulakan tugas esok ye kawan2..
kalau berkemampuan, jap lg nak jln2 la..
sambil2 layan mentor..hee..~
yuhu..~ ^_^


6 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ai pun windu nk BW gak.. baru je amek turn pas si alya.. skrg ni die dh mula rampasan kuasa, gara2 asben pi ajar die men game kat lappy...
blk kije, blom lg langakh masuk umah trus mintakkkk... adusss, pening makkkk.. ;P

♥ mamaQASrina ♥ said...

rindu jugak nak komen kt sini!!!
bizi jugakla sekrang ni..hhehehe
apa pun terjadi n3 autopublish tetp adakan..caiyok!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh..ingat td rindu kat abah Ayep.. :D

klu dh cuti..sure mls dh nk p keja kan..Apapon slmt menjlnkan tugas esok hari.. ;)

Jue aka ibu FarisYah said...

jue pun sama n3 memang susah nak buat masa kerja...bw pun ikut sempat je....

Izan Ishak said...

yelah eina...apa2pun yg terjadi, berblog mmg tak boleh dipisahkan dari kita kan. at least kat umah boleh jgk on9 kan~

eima said...

aku pun dah lama tak dtg jenguk ko ... sbb bz sesgt ...ni pun bz ni .. nk wat claim bos jap