About

Monday, February 28, 2011

.: PenGharGaaN buaT MaiSyZ CoLLectI0N :.

Maisyz Collection adalah penaja bagi contest anjuran dr Ibu_Batrisyia ari tu..
“Contest Baby Raya Baby Bergaya”…
dan arif adalah pemenang utamanya.. ^_^

Yeaaa teruja sebenarnya sebab macam dah lama tak terima hadiah..hu~
(yolah makin malas nak joinkan diri, mana nak ada peluang tuk menang dan seterusnya dpt hadiah kan..hu~)
Exceli hadiah dari penganjur, iaitu Ibu Batrisyia dah received dah sebelum ni..
Then, baru2 ni terima pulak..

Hadiah dari penajanya..Maisyz Collection !..lalala..
Cunlah..sangat sesuai tuk my little boy Arif..

See, apa hadiahnya..
~Sepasang baju yang smart…

Mama nak ucapkan ribuan terima kasih buat Maisyz Collection selaku penaja..
Dan tak lupa Ibu_Batrisyia selaku penganjur contestnya.. ^_^


p/s haih laa…nape la aura nak menjoinkan diri ke arena contest or GA makin menghilangkan dirinya ni..hu~ kwn2 banyak anjurkan contest n GA, sudahnya ia berlalu camtu jer..hu~

7 comments:

Lelord said...

tahniah meh join mamanajlaa punya lak hehehe

mamashikin said...

tahniah kak iena..nti masuk la contest lagi..arif mesti menang..sb dia comel..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah utk mamanye & ayep..
Cantik baju tu..

Nureen said...

tahniah arif.. cantik baju tue sesuai sgt pakai ngan sluaq tue..

jom join nureen nyerr lak.. hehe
http://nureenasir.blogspot.com/2011/02/chopstik-giveaway_25.html

Izan Ishak said...

cantiknya hadiah utk arif tu...tahniah eina!

*izan pun baru je rajin nak join balik ga/contest. dah berbulan2 tinggal ni~

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah cantik baju tu...rezeki2

ibu_BatRiSya @wardah said...

heheh,..baru nak dtg cari entry ni..
thanks for joining ek !
sori lambat! yg penting ttp di pos kan??! heheh....