About

Monday, February 7, 2011

.: ooh RinDu saNgat2x :.

Salam Isnin..

oooh rindu kamo dan kamo..dan kaMo...!

rindu sama blog ni juge!
sampai KL malam tadi..
giler penatlah..

dari Kedah jam 10.30 pagi..sampai KL rumah ni..11.30 malam..
giler lah..lebih 12 jam tau..

jalan jem, tersengguk2 kete..jap stop jap jalan..
meriah sungguh highway..macam cuti raya puasa lak rasa..huhu..
padahal 2 x je berenti..itu pun tuk makan tengahari dan berenti rehat..

sian si abah, kete dah la manual..penat kaki, penat mata, penat badan ..
kita2 ni bleh je la tertido kat dalam kete..
si abah, haruslah bersenggang mata...drive +-12 jam..hoho..

memang jem giler2 betullah..
so, balik malam tadi, terus la beradu..
seb baik today still on leave..
banyak urusan nak settlekan..

kt kg tokleh online plak, line tak clear..huhu..
rindu betul..

sekali bukak blog pagi ni..
lebih 100 komen kawan2..aduuuuh terharunya.^_^

nak membuat lawatan balas..
terpaksa tunggu free2 sket..
ni banyak nak settlekan..

bukak ni just nak lepas rindu..hehe..

thanks kawan2 yg sudi menjengah n mengomen disini..
sangat2 hargai..nantikan lawatan mama nanti ye..^_^

miss all of u..lalala.. ^_^

9 comments:

eima said...

lama tu dlm keta ...
aku dah serik ..jumaat lagi dah balik KL

pastu CNY kali ni tak pi jalan2 pun ...
tak mo dah serik takut jd cam tahun lepas

Arizakiah said...

Samala kite..semalam anta anak akak ke selangor. bertolak 10.30 pg tiba jam 12 mlm.nasib baik kete auto tapi kite yang dok sebelah pun kaki dh kekejangan..... teruknye..sape yang beraya???

mummy_ayu said...

miss u too!!! ayu leh gak online minggu lepas...tapi tak sempat jugak la nak jengah semua...
btw..semalam memang banyak jalan jam....sbb hari nie majoriti semua start keja..kecuali la yg masih raya lagi...btw..happy working!!

Nad @ MamaZakwan said...

rindu kamo0 jugak! :)
rindu sama arif too! :)

rehat2 dulu..mesti penat travel malam td tak ilang lagi, huhu..

Ena said...

huhu.. siannya..

nasib baik kami khamis lg dah gerak dulu sbb takut dilanda jammed camtu.. huhu..

Alimaz-Kembara Terasing said...

alhamdulillah... selamat sampai...

Fieza79 said...

aduii lama gilerr...mesti penat la si driver tu..

blk kg awat tk singgah mai kulim hehee...

~Siti Hajar~ said...

wow! 12 jam dlm keta, mesti dak arif boring kan?

Hr ni jd topik d radio psl jalan jem teruk d semua lebuhraya..

ADEEYA said...

Huhu pity you ;(