About

Monday, February 14, 2011

.: maKin diPinGGirkan..huhu.. :.

yee..makin dipinggirkan..
siapa?..my blog!


ooh bukan this blog, but another blog..

http://mamalieynaforcontest.blogspot.com

huhu..kenapa..?
ntah..makin hilang semangat nak bercontest or berGA..huhu..

see, berapa lama dah mama pinggirkan dia..


~2 weeks ago

lama lah tu pada mama..
hehe..kalau dedulu, every week, time weekends..
mesti mama join jugak 1,2 contest or GA..
nape ntah sekarang makin malas..

dan seiringan dengan itu..
mama makin kurang berBW..
dah tak setegar dulu..
nape?
kekangan masa kot..

update blog pun seminggu sekali..
sekali means, sekali karang tuk stok seminggu..
untuk di autopublishkan.. ^_^

so, dek kerana kekangan masa, agak kurang la mama nak berBW..
kalau ada sket kesempatan, sure mama terjah tau..
~harap maklum semua..bukan sengaja takmo BW, tp masa kurang mengizinkan..hu~
sekian ^_^

14 comments:

Sidratul Muntaha said...

kdg2 bukan sebab kengkangan masa
tpi sebab syarat2 n step nak join tu yg buat mcm aku ni terus ilang mood ank join
leceh la
nak tag la
pastu nak ltk sidebanner
ltk n3 aku boleh accept lagi la sbb klu tak war2kan
mcmnalah org nak join kan?kan?
tpi bile kena itu dan ini
leceh,sgt leceh.

mamashikin said...

ohh ingatkan apa la yg dipinggirkan td..betul tu, kadang2 tak de masa kan..ye la klu nk masuk GA ke hapa amik masa juga. nk select gambar la..

eT said...

hehe...xper..ikut mood tu namanyer...

Gieyana said...

Setuju sgt mcm Ayu ckp tue..kalau yg leceh2 mmg malas nk joint...joint contest/GA pon ikut mood n hadiahnyer..kalau hadiah biasa2 jer baik beli sendiri jer! hahaha..demand lak ku..:)

Arizakiah said...

Akak pun dah takde masa nak berBW apalagi nak bern3......kadang-kadang idea datang masa sedang buat kerja, lebur g2 aje.....

Iela Fazielah said...

betul la.. ila pun dah lama xjoin contest ni.. stakat GA yg senang2 ila mmg join...itu pun sbb kwn dah tag

Mamamya said...

aduhai iena...kita senasib la nampaknya....lia punya blog contest pun dah b'minggu2 x di jengah n kekangan utk b'b/walking kan.....

skrg klu ada masa sikit pun cpt2 buat stok n3....uhuhuhu....sgt penat menghadapi situasi baru ini tp alhamdulillah demi utk keluarga....

p/s: kene pandai2 bahagikan masa utk blog n t/jawab sbg surirumah kan....

happy blogging chaiyok3!!!!

eima said...

mesti bz sgt kan ...
aku pun sama gak la nih ...
layan bw bila agak tak kritikal je ni

CiK JuE said...

cik jue pun sama dah lama tak join GA & Contest...busy kot...BW memang tak sempat + kerja kat opis makin banyak nie...

✿ etiey ✿ said...

hehe.. sebab mam dah tak rajin nak join contest. mungkin sebok kan.. supermommy selalu cam tu lah.. tunggulah anak besar skit rasanya lbh byk masa utk bebrlog di rumah.. (for me lah.. ).. wekend of coz jarang nak puclishkan entry.. huhu

[-suziey-] said...

hehe..kita pn sama..mmg skang stop trus nk join sume bende2 tu..bz ..beri keutamaan pd keje yg lebih penting:P

ch@ said...

sama la ngan kita kak, lama dah tak updated blog contest tu. rasanya last pun sebab nak beritahu GA dah post. setuju dengan sidratul muntaha, syaratnya pepelik. pastu kena follow byk blog, pastu tgk2 buat cabutan, tapiii namanya contest. ergh. tambah pilu bila tak menang, terus merudum mood nak join.

|| NaFiRaa || said...

SAMA!! x setegar dulu dah.. x de masa 1.. malas pon ye jugak~ muehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

samlah kita, ikut mood gak nak join, suka carik jenis contest bergambo senang sikit kalo bab kreatif ni memang tak dapek nak nolong