About

Thursday, February 17, 2011

.: MaInaN dan KanaK-kanaK tidak dpt diPisaHkan :.

yeee tak dapat dipisahkan sampai balik kampung pun nak diangkutnya..
tapi takde lah bawak balik semua..

yang mama muat masuk kete je..
hehe..
baru2 ni just bawak balik 1,2 mainan..
apa mainan yg dibawak?

boy..biasalah.. ^_^

kiut pulak mainan ni, patut la kanak2 suka..hehe..mama pun suka tengok..ngee..
tuan punya nak interframe..
bawak 3 jenis je, ditambah pulak dengan jengkaut besoo tu..ngee..

pose apa ntah, wat mulut senget gitu..eeii...kasi mama gewaaam saje..! ^_^

23 comments:

Ena said...

cute nye arif wat muke cenggitu.. hihi..

kalo anak ena ygmain tu semua kejap je eina.. pastu abis tercabut tayar.. adeihh!! pusng terus kepala.. tak beli kangg kesian jerit2 nak.. bila dah beli tak sampai sehari dah barai.. aiyoooo.. sudahnya main je la mana yg ada.. huhu

BIONIC WOMEN said...

Gmbar ke2 tu nampak arif babam..hehe..Memang boys itu ler mainan nya ek..hehe

Idah said...

encemnya dia...kat umah kita kalu main sekejap je..pas tu entah kemana..bawah katil la..bawah kerusi laa..last2 kalu abahnya rajin kemas umah..habis semua masuk dlm tong mpsj..hehe

mummy_ayu said...

comelnya dia...samala eina, anak2 Ayu pun kalu nak gie mana2, semua mainan diaorg nak bawak..malas nak layan je...

insan biasa said...

biasalah kalau nampak mainan semua nk diangkut bawak balik umah main.. tapi biasa mainan faiq kejap je ok pastu dah tercabut kepalalah tayarlah last2 dia tinggal nk yg lain plak aduhai ...

nampak arif dah besarlah ..

Zur@ZaRi said...

adam plak sekarang asik lekat ngn ball ajer... maner2 nak ader ball... kalo nampak ball kat shopping kompleks da macam org meroyan=)) arif nampak mcm da besau... cute mulut dier...

ejaMaria said...

ok la tu... anak akak plak suka bola... asal nampak bola je mesti nak beli... :)

eh... org dewasa pun ada mainan la... pernah jumpa satu kedai 'big boy toys'... mmg jual mainan kereta + heli remote yg besar2 tu...

cik puan akish said...

ahaa..pndai ariff posing camgtu...

ala2 enseem2 kiut gtu..

=)

UmiDAnisH said...

alalalla..tomeinya si ariff tu.. kalau danish, kejap je da terbarai da.. tayar tu siap dia kata kene tukar da pancit sbb dia da tanggalkan getah tayar tu pancit..hohoho

Zue AnnaLeeya said...

beselah bdk2 kan??? klu blh nak angkut seme mainan...

moto beso ayep tuh sama jerk mcm abg airel tau... hehehe...

✿ etiey erywan ✿ said...

hmmm samalah dengan si eysraf. memang setiap kali balik kg confirm kena wat balik. sekarang musim main lego, hadoi satu rumah bersepah dengan benda alah tu

Mamamya said...

mmg comel2 mainan ni kan...kdg2 lia yg lebih2 dari anak2...tp anak2 kat umah ni ganas je kalo main mainan...beli kejap jer dah terbarai semuanya.....itu baru geng2 pompuan..esok klu hero tu dah besar ntah camana gaya la pulak....

suka lah tgk mainan arif yg moto tu...kiut!!! tuannya pun mantain encem ajer.... :D

Izan Ishak said...

dah macam2 gaya arif skrg ni ye. comel dia buat gitu!

bintangku said...

comei jer mulut dia buat herot2 camtu. Cute!!

Wah.... siap tapau menan bwk blk kg erk....

~Siti Hajar~ said...

Byknyer mainan ayep angkut blk kg, mesti kes mama xnak ayep buhsan di kg...hehe

Aik! apa gaya ayep wat mulut cenggitu, senget semcm jer...budak2 ni mcm2 la, bikin kita geli hati aja..haha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

e'eh...comelnye Ayep wat mulut cam tuh..eeee..geram..

Tulah kan..kanak2 ngan mainan mmg x dpt dipisahkan.. ;)

rina a.k.a jaijina said...

rina pulak kan, mmg rimaslah nak bawak menan dalam kete..sudahnye si kecik tu aseklah tak dok diam dalam kete..last², singgah petrol pump beli jugaklah menan sbb nak kasi dia leka, huhuhu..

eima said...

fahim cam biasa pegi memana pun mmg bw ultrman + ngan kapatebang die

Fieza79 said...

Arif...awat buat mulut cmtu..mmg kasi geramm jgk ni...hehee

boy biasa la asyik dgn menan je...mana2 pagi mesti nk pegang jgk satu bnda menan kt tgn tu...

ADEEYA said...

Ayepp makin berisi hihihi ;)

Mama Hanim said...

hanim pn tiap kali blk kg nak angkut smua menan dia.

klu bleh kolam kecik, khemah, basikal pn, tp bila smp kg bukan main sgt pn..huhu..

Nad @ MamaZakwan said...

zakwan tak bawak balik mainan kalu balik kg..
sbb kat kampung mmg dah banyak mainan hehe...zakwan main mainan mamanye dolu2..nenek zakwan maseh simpan lagi.. :)

MamaRifqy said...

kompom dah!! Rifqy pon sameeee!!!