About

Wednesday, February 16, 2011

.: happy BesdaY cayaNg aDi haiQaL ! :.


Happy Besday to U...
happy Besday to U..

Happy Besday to Abang HaiQal..
happy Besday to uuuuuuuuuu....!

clap3x.. ^_^

ooh abang haiQal sape ni?
abang haiQal anaknye si Zai lah!
Zai dah tak aktif berblog sekarang ni..huhu..

tapi mama still ingat tau..
sebab haiQal nye besday awal sebulan dari arif..
tarikh dah sama 16 hb...
haiQal - 16 Feb 2009
Arif - 16 Mac 2009

"selamat hari lahir yang ke-2 buat haiQal cayang"

UCAPAN :
~moga jadi anak yang soleh
~jadi Insan yang berjaya dunia dan akhirat
~jadi Insan berguna tuk keluarga, masyarakat dan negara~

haahaa...over betul ucapan auntie eina kan..

nanti senang2 abg haiQal ajak la mama datang rumah auntie eina tau.. ^_^

dannnnnnnnn....untuk cayang mama yang corang lagi..
Arif Haidar..

happy 23 months cayang! 1 month to be 2 years..lalala.. ^_^

sedeynye tiada si abah di sisi tuk menemani di usia baru kamo..hukhuk..

13 comments:

MrS. F!zA said...

nama lebih kurang je ngan arif.. ari haidar, aqil haiqal! 2,2 cam nama artis! hehehe

cik puan akish said...

haiqal!!!

hepi besday yg ke 2 tahun....

semuge menjadi anak yg soleh....bergune didunia..dan diakhirat..

amin..amin..amin..

Zur@ZaRi said...

baguih nyer mama ingat...
kena tepuk tgn gak nie=))

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

norihan said...

yelah...zai dah lama tak berblogging,kat fb pun dah tak sangat..rindu sama itu orang..apapun hepi besday for abang haiqal...

✿ etiey ✿ said...

ehh ingtkan ariff rupanya org lauin.. hehehe. pe2 pun happy besday

Mama Hanim said...

dua2 cute..

'NuReeN' said...

hepi besday haiqal... comel la haiqal ni..

Ena said...

owh...
ingatkan saper la tadi..
Dak haiqal yg encem tu rupanya.. geram betul tengok dier.. :D

happy birthday buat haiqal..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

happy birthday to haiqal jugak, kak zai memang dah lama tak on blog kengkadang dia on FB je

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy b'day jugak utk haiQal..
Ye kan..Zai dh lama X online..last posting dia pon dh 3bln..
eh..nama pon lebih kurang cam ayepkan.. yeay..X lama ayep dh 2 tahun..cepat jer masa berlalukan..

Gieyana said...

Happy birthday utk Haiqal gak..:)

Fieza79 said...

hepy beday utk haiqal...ingat jgk ye pd bekas blogger ye..bagus2..kena tepuk tgn jgk ni...

lama rs tk jengah sini..huhu

Idah said...

ya selamat menyambut ulang tahun utk haiqal...semoga disihatkan tubuh badan dan dikurniakan akal yg pintar..amin.